Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Albaiulienii dau năvală la ecranizarea celebrului roman erotic „Cincizeci de umbre ale lui Grey”! Biletele la cinema au fost vândute pentru toată săptămâna!!

Ziarul Unirea

Publicat

în

fifty-shades-of-greyAlbaiulienii aşteaptă cu nerăbdare ecranizarea celebrului roman de dragoste şi erotism „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”. Biletele pentru avanpremiera de joi, 12 februarie, şi până duminică, 15 februarie, au fost vândute deja de săptămâna trecută, încă de când s-au pus în vânzare la Colours Cinema Alba Mall.

După cartea care făcut furori, Fifty Shades of Grey, un roman de dragoste și erotism apărut în 2011, scris de E. L. James , filmul Fifty Shades of Grey este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015. Romanul a fost în topul vânzărilor peste tot în lume. Seria a fost vândută în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume, tradusă în 52 de limbi și a atins recordul de cel mai rapid volum vândut din toate timpurile.

Joi, 12 februarie, filmul va rula în avanpremieră la cinema Alba Mall, iar biletele s-au vândut “ca pâinea caldă”, semn că albaiulienii aşteaptă cu nerăbdare să vadă pelicula.

Cincizeci de umbre ale lui Grey este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorită faptului că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. „Fifty Shades of Grey” va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decât cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate în 2014 puse la un loc, ceea ce plasează acest film artistic pe primul loc în topul celor mai erotice din ultimul deceniu.

Distincţia de „cel mai provocator film al deceniului” i-a fost atribuit peliculei „Cincizeci de umbre ale lui Grey” după ce site-ul Mr Skin, care clasează producţiile în funcţie de numărul scenelor cu sex, a publicat cele mai recente rezultate.

Trailerul filmului a depăşit deja 45 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Cei care vor un loc în sala de cinema la filmul “Cincizeci de umbre ale lui Grey” îşi pot face rezervări pentru săptămâna viitoare. Filmul va rula în fiecare zi de la orele 19.00 şi 21.30. Biletele sunt puse în vânzare la casele de bilete din cinema, iar rezervările online sunt disponibile din 12 februarie, în limita locurilor libere disponibile.

Povestea dintre afaceristul miliardar si obsedat de control, Christian Grey ( Jamie Dornan ), si studenta care ii atrage atentia, Anastasia Steele ( Dakota Johnson ) intre care se leaga o relatie plina de erotism.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat să-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti. Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea