Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Alba Iulia pierde 2 milioane de lei. Vezi unde trebuia să ajungă banii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul lunii aprilie, prin Hotărârea de Guvern nr. 255/2012, Primăriei Alba Iulia i-a fost alocată suma de 2 milioane de lei, din fondul de rezervă bugetară, aflat la dispoziţia Guvernului.  Sumele alocate urmau să fie utilizate în vederea finanţării proiectelor aflate în derulare şi pentru demararea unor proiecte importante pentru comunitatea locală.

Este vorba despre alocarea sumei de 100.000 lei pentru construirea de terenuri de sport sintetice; alocarea sumei de 150.000 lei pentru construirea unui skate parc pentru tineri, în zona şanţurilor Cetăţii; alocarea sumei de 100.000 lei pentru construirea unui dispensar  uman, a căminului cultural şi a muzeului etnografic, la Pâclişa; alocarea sumei de 50.000 lei pentru dotări urbane: amenajarea unui loc de joacă pentru copii în cartierul Ampoi I şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii în zona străzii Vasile Goldiş; achiziţie de mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, etc.; alocarea sumei de 320.000 de lei pentru reabilitarea reţelei de apă în cartierul Tolstoi; alocarea sumei de 1280 mii lei pentru refuncţionalizarea spaţiului public în cartierul Tolstoi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Considerăm decizia noului executiv instalat ca fiind abuzivă şi lipsită de corectitudine faţă de comunitatea noastră şi faţă de proiectele atât de necesare ce urmau a fi implementate în Alba Iulia. De asemenea, dorim să subliniem importanţa proiectelor amintite, atât din perspectiva beneficiilor directe pentru comunitate, cât şi din punct de vedere al impactului economic al investiţiilor ce urmau să fie derulate.  Sumele prevăzute în HG 255 pentru Alba Iulia ar fi contribuit în mod direct la stimularea companiilor locale şi la păstrarea, respectiv crearea de locuri de muncă în municipiu, prin utilizarea resurselor umane locale în derularea proiectelor de investiţii amintite.  Decizia prim-ministrului Victor Ponta este discriminatoare şi nejustificată”, a declarat Mircea Hava.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea