Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT teribil în Sibiu: Un copil de 8 ani a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident teribil a avut loc miercuri, 9 noiembrie, în județul Sibiu. Un copil de 8 ani a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni. Impactul a avut loc chiar lângă școală unde acesta se grăbea să ajungă împreună cu un coleg al său. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional!

Accidentul cumplit a avut loc la primele ore ale dimineții în localitatea Arpașu de Jos, iar cei doi elevi se grăbeau să ajungă în clasă pentru că întârziaseră. Unul dintre ei credea că are timp să treacă, însă șoferul avea o viteză prea mare să mai poată evita impactul. Părinții minorului acuză șoferul microbuzului care îi lasă vizavi de școală și astfel trebuie să traverseze în fiecare dimineață. Copilul a ajuns la spital, iar vinovatul s-a ales cu dosar penal.

YouTube video

“Incompetență fără margini! La Arpașu de Jos se lasă școlarii să traverseze șoseaua, care este una veșnic aglomerată, neînsoțiți, astfel încât băiatul meu de 8 ani a fost lovit de o mașină, din vina inconștienței celor responsabili de siguranța lor. Șoferul microbuzului, care ar fi trebuit să îi lase în fața școlii primare, unde ajung cu ușurință in instituție fără să le fie viața pusă în pericol, nu a calculat toate riscurile la care pot fi expuși traversând strada nesupravegheati, i-a lăsat in fața școlii gimnaziale care este plasata fix la șosea. Multumesc lui Dumnezeu, copilul este bine!! Ca peste tot in România, după astfel de cazuri, încep sa se ia măsuri. Trist!!” a declarat tatăl copilului.

“Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident în localitatea Arpașu de Jos. Din primele verificări efectuate rezultă că un brașovean în vârstă de 58 de ani, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Arpașu de Jos, în zona unei treceri pentru pietoni a accidentat un băiat, în vârstă de 8 ani, localnic. Impactul a dus la vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.” au declarat pentru SIBIU INDEPENDENT reprezentanții Poliției Sibiu.

Sursa: realitatea.net

Video: Sibiu Independent


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea