Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vezi roșia uriașă crescută printre pavelele din curtea unui albaiulian!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O dovadă vie de virilitate a seminţelor românești dar și al caracterului ecologic al pavelelor autohtone este o roșie crescută în Alba Iulia printre crăpătura rămasă între două astfel de bucăți de beton. Năzdrăvana legumă a crescut aproape 2 metri și a produs până acum peste 30 de roșii și roșioare.

Leguma a crescut singură în curtea unui albaiulian din cartierul Cetate.

Acesta a spus că s-a mirat când a văzut ieșind timid dintre pavele un fir de roșie, chiar lângă suportul de flori din curte. Stăpânul plantei crede că o sămânță vrednică ar fi căzut cumva între pavele și uite așa a crescut o frumusețe de roșie.

Inițial, pensionarul s-a gândit să o rupă, dar nu l-a lăsat sufletul și s-a hotărât să îi dea o șansă. Surprinzător, chiar dacă nu avea cele mai bune condiții, roșia a continuat să crească și continuă să crească chiar și acum.

Cel puțin 10 roșii zdravene a consumat proprietarul din producția plantei și alte 20 de astfel de poame, de diferite dimensiuni, se află în prezent pe fir.

Pentru ca vântul să nu o rupă, grădinarul a legat roșia de suportul de flori.

Acesta a declarat că intenționează să păstreze din semințele acestor legume pentru ca anul viitor să le sădească în grădină.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea