Veşti bune pentru antrenorul Mihai Manea: golgheterul Răzvan Fetiţa rămâne la Performanţa Ighiu, declinând ofertele de la “U” Cluj şi Ripensia Timişoara

Antrenorul Mihai Manea are un motiv serios de bucurie, în condiţiile în care golgheterul Performanţei Ighiu, Răzvan Fetiţa, a acceptat să continue la formaţia din Alba, deşi a avut oferte concrete în această iarnă de la “U” Cluj şi Ripensia Timişoara. “Am purtat o discuţie prin care am lămurit lucrurile, Răzvan va rămâne la Performanţa şi în retur. Este o veste importantă pentru noi, contează foarte mult că a rămas, deşi a avut propuneri interesante“, a declarat Armando Popescu, oficialul divizionarei terţe.

Şi chiar dacă nu a bifat niciun transfer până în prezent, ocupanta locului secund în Seria a 5-a din Liga a 3-a primeşte o veste bună, în condiţiile în care îşi păstrează vedeta. “Mă bucur că s-au liniştit lucrurile şi Fetiţa va continua la Performanţa. Este un fotbalist foarte bun, care sunt convins că îşi va etala calităţile incontestabile şi in primăvară“, a precizat antrenorul Mihai Manea.

Marcator a 8 goluri în tur, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani se află la al treilea sezon în tricoul grupării ighiene, regăsindu-se mai mereu printre remarcaţii Performanţei.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...