Rămâi conectat

Sport

Veste tristă pentru Metalurgistul Cugir | Cristi Jug, un suporter înflăcărat, fondatorul galeriei echipei de sub Drăgana a plecat la ceruri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Jug, unul dintre cei mai devotaţi suporteri ai Metalurgistului Cugir a plecat sus, în ceruri, vestea tristă a dispariţiei îCristian Jug Metalurgistul Cugir 1mpătimitului fan provocând multă amărăciune sub Drăgana.
Problemele grave de sănătate l-au măcinat un an de zile pe Cristian Jug, acesta fiind un apropiat al echipei, Metalurgistul Cugir dedicându-i chiar victoria de la Hunedoara din toamnă.

Un om care a fost alături de echipă mereu, un om sufletist care a strâns alături de el multe suflete să cânte pentru echipa pe care o iubea din toată inima, un om minunat care și în suferință se gândea la noi si ne spunea : «Am sa imi revin, voi veni din nou in tribună, îi voi strange pe băieți și vom cânta. Metalurgistul e viața mea, băieții sunt în inima mea sunt la fel ca familia mea» a plecat sus la ceruri ! Cristi știm că ești acolo sus și știm că și de acolo vei fi alături de noi ! Dumnezeu sa te odihnească prieten drag, să întărească și să aline durerea celor dragi și să îi aibă in pază în continuare ! Noi nu te vom uita și sperăm ca la vară să îți facem o bucurie acolo sus în ceruri și să promovăm in Liga a 2-a, acolo unde știm că visai sa ne vezi ! Este durere mare si in familia Metalurgistul, cel care a înființat galeria Metalurgistului și cel care mereu îi strângea pe băieți la galerie ne-a părăsit, atât de devreme. Rămas bun fratele nostru ! Intreaga familie Metalurgistul Cugir 1939 transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate !”, au transmis oficialii divizionarei terţe. Condoleanţe!

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea