Vasile Ursu, noul antrenor al CS Zlatna! „Avem antrenor de top, vom ataca promovarea”, declară Cristian Aron, preşedintele echipei de Liga a IV-a

O nouă mutare spectaculoasă în arealul Ligii a 4-a, antrenorul albaiulian Vasile Ursu urmând să pregătească în retur CS Zlatna, echipă clasată la mijlocul stagiunii pe poziţia a 4-a, cu 29 de puncte, la 5 „lungimi” de liderul Transalpina Şugag.

Este un nou eveniment important pentru gruparea din Munţii Apuseni, după ce l-a cedat pe Andrei Mărginean, internaţionalul român Under 17, în Italia, la Sassuolo.

ELIT

Voi conduce astăzi primul antrenament şi urmează să ne stabilim lotul cu care vom aborda returul. Ne propunem să atacăm locurile fruntaşe, să contăm în lupta la vârf„, a spus Ursu, fost o perioadă antrenor în Liga a 3-a, la Performanţa Ighiu.

În prima parte a campionatului, Vasile Ursu a activat timp de 13 runde la Transalpina Şugag, pe care a părăsit-o înaintea derby-ului cu Sportul Petreşti, iar pe Ampoi va fi ajutat, după toate probabilităţile, de Alin Cîmpean, golgheterul gazdelor, ce va fi şi antrenor secund. „Avem antrenor de top şi în acest context şi planuri îndrăzneţe. Vom face 4 transferuri, pentru a întări lotul, iar gândul nostru este să atacăm promovarea„, a confirmat Cristian Aron, preşedintele CS Zlatna.

Se anunţă un retur fierbinte în fotbalul amator, aceasta fiind a patra schimbare pe o bancă tehnică, după Ioan Marcu la Transalpina Şugag, Doru Oancea la Sportul Petreşti şi Ştefan Fogoroşi la Viitorul Sîntimbru. În tur, Transalpina, cu Vasile Ursu pe bancă a învins dramatic, pe propriul teren, pe CS Zlatna, scor 3-2.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Performanta 26 ianuarie 2018 at 12:58

Declarația asta poate candida cu succes la gluma anului!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...