Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vasile Ursu, noul antrenor al CS Zlatna! „Avem antrenor de top, vom ataca promovarea”, declară Cristian Aron, preşedintele echipei de Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă mutare spectaculoasă în arealul Ligii a 4-a, antrenorul albaiulian Vasile Ursu urmând să pregătească în retur CS Zlatna, echipă clasată la mijlocul stagiunii pe poziţia a 4-a, cu 29 de puncte, la 5 „lungimi” de liderul Transalpina Şugag.

Este un nou eveniment important pentru gruparea din Munţii Apuseni, după ce l-a cedat pe Andrei Mărginean, internaţionalul român Under 17, în Italia, la Sassuolo.

Voi conduce astăzi primul antrenament şi urmează să ne stabilim lotul cu care vom aborda returul. Ne propunem să atacăm locurile fruntaşe, să contăm în lupta la vârf„, a spus Ursu, fost o perioadă antrenor în Liga a 3-a, la Performanţa Ighiu.

În prima parte a campionatului, Vasile Ursu a activat timp de 13 runde la Transalpina Şugag, pe care a părăsit-o înaintea derby-ului cu Sportul Petreşti, iar pe Ampoi va fi ajutat, după toate probabilităţile, de Alin Cîmpean, golgheterul gazdelor, ce va fi şi antrenor secund. „Avem antrenor de top şi în acest context şi planuri îndrăzneţe. Vom face 4 transferuri, pentru a întări lotul, iar gândul nostru este să atacăm promovarea„, a confirmat Cristian Aron, preşedintele CS Zlatna.

Se anunţă un retur fierbinte în fotbalul amator, aceasta fiind a patra schimbare pe o bancă tehnică, după Ioan Marcu la Transalpina Şugag, Doru Oancea la Sportul Petreşti şi Ştefan Fogoroşi la Viitorul Sîntimbru. În tur, Transalpina, cu Vasile Ursu pe bancă a învins dramatic, pe propriul teren, pe CS Zlatna, scor 3-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea