Rămâi conectat

Curier Județean

Valoare de 5,86 pe etilotest pentru un șofer care nu părea băut. Cum a fost posibil?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Blaj au oprit, duminică seara, un șofer pe care l-au testat pentru consum de alcool. Rezultatul pe etilotest a fost șocant: 5,86 miligrame pe litru în aerul expirat, iar tânărul în vârstă de 27 de ani nu părea că ar fi băut.

Şoferul a declarat că a folosit un spray de gură care are în compoziție și alcool, chiar înainte de a fi oprit în trafic. Totuși, explicația nu a fost suficientă pentru polițiști. Aceștia l-au condus la spital pentru recoltarea de probe, astfel încât să se stabilească cu exactitate dacă tânărul a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Cel mai probabil, însă, rezultatul de pe etilotest a fost influențat de anumiți factori deoarece este foarte greu de crezut că un om ar putea supraviețui cu o asemenea valoare a alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea