Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VALENTINE’S DAY, în Alba Iulia. Petreceri, concerte şi multă distracţie în acest WEEKEND. Vezi ce surprize ţi se pregătesc în cluburile şi localurile albaiuliene

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valentine s weekendWeekend-ul acesta este dedicat îndrăgostiţilor, iar cluburile şi localurile albaiuliene „se luptă” în oferte şi petreceri tematice menite să atragă cât mai mulţi îndrăgostiţi şi nu numai. De la căsătorii pentru o zi, la concerte de muzică live, sau karaoke, ori petrecere cu brăţări colorate, de toate  vor avea loc în acest sfârşit de săptămână. Cu siguranţă nu va lipsi niciunde decorul specific acestei sărbători, astfel că lumânările sau baloanele în formă de inimioare vor face deliciul cuplurilor care aleg să petreacă această zi specială în oraş.

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Hearty Party Alba MallPe 14 februarie, Alba Mall sărbătoreşte “iubirea” în stil mare. Concert DJ Project şi Adela Popescu, căsătorii pe loc, de o oră, o zi sau chiar o viaţă, fashion show provocator de lenjerie intimă dar şi alte surprize  vă aşteaptă de Ziua Îndrăgostiţilor numai la „Hearty Party” în Alba Mall.  Ora 19.00 dă tonul petrecerii, iar clienţii săgetaţi de Cupidon vor fi în centrul atenţiei.

După aproape 3 luni de pauză, vineri, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, Club Allegria din Alba Iulia îşi redeschide porţile cu o nouă înfăţişare, în aşteptarea tinerilor dornici de distracţie. Cinci modele, asistente ale lui Cupidon, cocktail-uri ameţitoare şi cele mai tari hituri Allegria Ziua Indragostitilorvor fi ingredientele petrecerii dedicate îndrăgostiţilor. Se va ocupa de atmosferă aceeaşi gazdă primitoare,  Dj Radu şi MC Kotto.

De Valentine’s Day, la Mira Caffe Lounge, dragostea se declară pe acorduri muzicale. Cuplurile sunt aşteptate vineri seara să-şi cânte iubirea în cadrul unei seri minunate de karaoke. Organizatorii au pregătit şi o atmosferă deosebită.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Urări de  Valentine’s day. Felicitări pe care le puteți trimite prin SMS de Valentine’s day

Irish Pub Erol întâmpină îndrăgostiţii vineri, de ziua lor, cu un concert live oferit de trupa albaiuliană „Good Day”. Petrecerea începe la ora 22.00, iar membrii trupei promit o seară specială, cu cele mai frumoase melodii de dragoste şi Good Daynu numai.

De Ziua Îndrăgostiţilor localul „La Poartă” din centrul oraşului împlineşte un an, un motiv în plus pentru a sărbători „şi mai şi” această zi specială. „Vineri Călare pe Sexi Valentin, punem un X mare pe ziua de 14. 2014, că parc-a mai trecut putin, dar dacă stăm să ne gândim, s-a scurs 1 an de bere, shot-uri o roabă, 365 de butelii de vin..şi încă mai vin!!! „, spun organizatorii. Se vor ocupa de atmosferă Vlad Voina şi Eddy Varadi.

Citește și: Mesaje de 8 martie și felicitari de ziua femeii pentru femeile din viața voastră

Club Enjoy Life vă aşteaptă vineri seara la Valentine’s Karaoke Party, cu oferte la bar şi multe surprize. Fetele vor avea shotEnjoy-uri gratuite, iar cea mai bună voce va fi premiată. După karaoke petrecerea continuă până în zori cu cele mai noi hituri.

SÂMBĂTĂ, 15 februarie

Albaiulienii care vor să se cunoască mai bine între ei sau care vor să-şi găsească jumătatea nu trebuie să rateze petrecerea de sâmbătă din Club Stage. E vorba de petrecerea brăţărilor, un eveniment plin de brăţări colorate, fiecare dintre acestea repezentând câte un status al petrecerii. Roşu – timid, galben – disponibil, albastru – nu mă interesează, iar verde – te vreau.  Tu ce culoare alegi sâmbătă seara?

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de Dragobete și mesaje de 1 martie

La Art Cafe Downtown, sâmbătă de la ora 22.00, aStagematorii de muzică live sunt invitaţi la un concert marca Alergic Band. „Doi băieţi, două chitări, douasprezece corzi, s-au întalnit în 2007. Legenda spune: în turneu ei au plecat, în Livio Dario s-au urcat şi-n Art Cafe Downtown au aterizat. Acum beau şi se apucă de cântat!”

La doar o zi de la redeschidere, sâmbătă, 15 februarie, Club Allegria organizează Ice Party, o noapte în care, spun organizatorii, vor să topească gheaţa alături de cele mai sexy modele din România. Vor avea grijă ca atmosfera să fie incendiară Dj Radu şi Mc Kotto.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea