Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VALENTINE’S DAY 2020, în Alba Iulia: Ce poţi face de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR în Cealaltă Capitală și ce surprize ţi se pregătesc în cluburile şi localurile albaiuliene

Ziarul Unirea

Publicat

în

VALENTINE’S DAY 2020, în Alba Iulia: Ce poţi face de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR în Cealaltă Capitală și ce surprize ţi se pregătesc în cluburile şi localurile albaiuliene

Luna februarie poate deveni o lună mai caldă, a emoțiilor și sentimentelor de prietenie și iubire, un pretext de manifestare a afecțiunii față de oamenii dragi nouă. Pentru un februarie călduros și plin de iubire, Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgosților, poate să fie una magică, de neuitat pentru tine și pentru persoana iubită.

Și pentru că 14 februarie se apropie cu pași repezi, cluburile și localurile albaiulienese „întrec” deja în oferte şi petreceri tematice cu ocazia acestui moment special al anului. Fie că este vorba de pachete promoționale sau cadouri, fie de evenimente speciale, fă-i o surpriză persoanei dragi ție și oferă-i o zi minunată!

Citește și: Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Centrul comercial Alba Mall,  se transformă în „Oraşul Îndrăgostiţilor”  în acest weekend, iar timp de trei zile, dragostea va pluti în aer la Târgul „Valentine’s Day”. Veți găsi aici o sumedenie de cadouri pentru persoana iubită care aşteaptă să fie cumpărate.

Pentru cei care preferă să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor într-un cadru restrâns şi o ambianţă romantică, Vila Preciosa este locul perfect pentru a sărbători Valentine’s Day printr-o cină romantică, într-o locație se vis, alături de cele mai fine băuturi.

Irish Pub Erol întâmpină îndrăgostiţii vineri, de ziua lor, cu un concert live oferit de trupa „The Puzzles”. La Irish Pub, locul în care de-a lungul anilor mulți dintre voi ați fost atinși în inimă de săgeata lui Cupidon, baietii din trupa The PuZzles susțin primul concert din anul 2020 și vin cu multe noutati muzicale! ”Haideți să ne îndrăgostim și să cântăm alături de cel mai tare band din județul Alba!”, transmit organizatorii.

Se anunţă distracţie mare în Club Stage, vineri, 14 februarie, de ziua îndrăgostiților, la un super party alături de Mira. ”Shot-urile și buna dispoziție le vom asigura noi… de 200 de ori!”, au scris organizatorii pe pagina de facebook.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Urări de  Valentine’s day. Felicitări pe care le puteți trimite prin SMS de Valentine’s day

Pentru albaiulienii care aleg să petreacă La Poartă de Ziua Îndrăgostiţilor, sunt așteptați începând cu ora 22:00 alături de Djay Rareș: ”Luna iubirii! Luna în care noi, La Poarta împlinim 8 ani de când v-am pus pentru prima data zâmbetul pe buze. 8 ani de când am împărtășit cu voi pasiunea pentru mixologie. 8 ani de când noi, întreaga echipa, încercam din răsputeri să vă livram emoții și fericire.”

De Valentine’s Day, la CZECH IN La Vizitiu dragostea se declară pe acorduri muzicale live cu Dev Ochestra. Cuplurile sunt aşteptate vineri seara să-şi cânte iubirea în cadrul unei seri minunate și un meniu delicios.

De o seară romantică puteți avea parte și la Crema Restaurant. Gazdele îi așteaptă pe îndrăgostiți cu meniuri speciale de Valentine’s Day și cu oferte deosebite la cazare.

Acestea sunt doar câteva dintre petrecerile organizate în oraş. Revenim cu noutăţi, pe măsură ce localurile anunţă evenimente dedicate îndrăgostiţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea