Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Update/FOTO| Accident rutier pe DN1, la Oiejdea: Autoturism răsturnat pe carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, marți dimineață, pe DN1, pe raza localității Oiejdea, unde s-a produs un accident rutier.

accident la Oiejdea001Potrivit IPJ Alba, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul de mers Alba Iulia – Teiuș. Din fericire, nu au fost persoane rănite, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

auto rasturnat DN 101UPDATE 1: Autoturismul implicat în accident este o Dacia Logan, înmatriculată în județul Hunedoara. Se pare că șoferul ar fi pierdut controlul asupra mașinii după ce a intrat într-o depășire.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că Loganul, condus de un bărbat din Orăștie, a fost acroșat de un autovehiculul pe care a vrut să-l depășească, al cărui șofer, la rândul său, a intrat în depășire. Deși autoturismul s-a răsturnat în mijlocul drumului, pe capotă, atât șoferul, cât și pasagerul aflat în mașină au avut noroc, scăpând fără leziuni care să necesite investigații medicale de specialitate. (Z.U.)

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare • Obiceiuri şi tradiţii de Florii Duminică, cu o săptămână înainte de Sfintele Paşti, toţi creştinii din lume prăznuiesc Floriile, când este retrăită Intrarea Domnului Iisus Hristos în Cetatea Ierusalimului. Sărbătoarea de Florii are o mare însemnătate religioasă pentru toţi credincioşii, dar de-a lungul timpului i […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea