UPDATE| FOTO| Știrea ta: Un albaiulian s-a trezit că îi fuge pământul de sub picioare, după ce o bucată dintr-un pod de lemn s-a rupt

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Atenție mare pe unde mergeți! Un albaiulian, care se deplasa pe podul de lemn care face accesul între Cetate și parcul de joacă pentru copii de lângă sediul Electrica, s-a ales cu o julitură după ce o bucată de lemn s-a desprins sub greutatea acestuia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Lemnul folosit pentru construcția podurilor din Cetate nu este pregătit pentru a rezista intemperiilor și  timpului. Dacă trecerile principale peste șanțurile cetății sunt în mod regulat verificate și întreținute, nu același lucru putem spune de cele mai puțin tranzitate, aflate în zonele mărginașe ale fortificației bastionare. Podul care dă des bătăti de cap este cel de lângă parcul de joacă aflat în proximitatea sediului Electrica.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

UPDATE Primăria Alba Iulia: „Ca in urma incidentului semnalat, in care un cetățean s-a lovit, viceprimarul Paul Voicu transmite: Ca formă, situația este una evidentă și nu ne este permis să ne sustragem celui în cauză cu o simplă scuză. Ca fond, problema este mai neplăcută, iar sinceritatea mă obligă să spun lucrurilor pe nume indiferent de cum se va interpreta. Acești câțiva metri de pod au fost discutați ca o necesitate imediată de ceva timp.

Se pare că uneori teoria aduce devălmășie în practică, iar asta poate duce chiar la ceva tragic. Vă spun clar: o să urmăresc cine n-a înțeles limba română și faptul că urgent are un singur înțeles – imediat! Și sper că altă dată va înțelege că ce discutăm se aplică de îndată.

Mă voi întâlni și cu cetățeanul care a ajuns în această situație din cauza unei disfuncționalități ce nu se justifică, pentru care îmi voi cere scuze nemijlocit. Rațiunea mea este să nu mai găsim scuze, ci să rezolvăm tot ce ni se semnalează la timp.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419