Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE. FOTO/ȘTIREA TA: Pregătirile sunt în toi pentru Mamut Bike Race deși traseul pe care se va desfășura concursul lasă de dorit. Care este opinia organizatorilor

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 14 septembrie are loc „Mamut Bike Race” 2019, un eveniment mult așteptat de către iubitorii de ciclism. Pregătirile pentru concursul de sâmbătă sunt în desfășurare. Traseul lasă de dorit dacă ne raportăm la crăpăturile mari din asfalt iar articipanții vor trebui să le ocolească. Însă, organizatorii MBR consideră că fisurile din asfalt nu vor afecta buna desfășurare a concursului.

Pregătirile pentru concursul de ciclism de sâmbătă sunt în toi. Cei care doresc să participe mai au timp să se înscrie până în 13 septembrie.

Din motive logistice, participanții nu se vor mai putea înscrie și nu vor mai putea achita taxa de participare la fața locului. Toți concurenții înscriși care vor achita taxa de participare în perioada 11-13 septembrie sunt rugați să aducă dovada de plată a taxei de înscriere pentru ridicarea pachetelor.

Citește și: 14 septembrie: „Mamut Bike Race” 2019, la Alba Iulia. Competiție de ciclism dedicată sportivilor amatori, prin pădurea din apropierea municipiului. PROGRAMUL

Traseul pe care se desfășoară concursul nu a mai fost reparat de doi ani. Participanții vor trebui să evite crăpăturile din astfalt care se întind pe kilometri întregi. De asemenea, toaletele publice au dispărut. A mai rămas una singură pe tot drumul.

UPDATE: Punctul de vedere al organizatorilor Mamut Bike Race

 ”Vreau doar să vă informez că concursul MBR nu este despre calitatea asfaltului de pe pista de biciclete. Vă asigur că colegii mei alături de alți voluntari au depus toate eforturile pentru a curăța de crengi, a mătura și marca toate potecile și drumurile traseului de concurs.

La un concurs de mountain-bike participanții sunt obisnuiți cu gropi mai mari decât acele fisuri din asfalt. Pista de biciclete e doar o zonă de tranzit a traseului. Traseul propriu-zis e offroad (drumuri forestiere sau de exploatare, poteci prin padure).” a precizat Claudiu Crișan, organizator Mamut Bike Race și director Asociația Bicheru Cycling.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea