Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

14 septembrie: „Mamut Bike Race” 2019, la Alba Iulia. Competiție de ciclism dedicată sportivilor amatori, prin pădurea din apropierea municipiului. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

14 septembrie: „Mamut Bike Race” 2019, la Alba Iulia. Competiție de ciclism dedicată sportivilor amatori, prin pădurea din apropierea municipiului. PROGRAMUL

Ne apropiem de Startul Mamut Bike Race, competiție de mountain-bike destinată juniorilor și adulților. Concursul de ciclism urmează să se desfășoare sâmbătă, 14 septembrie 2019, cu startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut.

Ultimele înscrieri vor avea loc vineri, 13 septembrie, ora 18:00. Din motive logistice, participanții nu se vor mai putea înscrie și nu vor mai putea achita taxa de participare la fața locului. Toți concurenții înscriși care vor achita taxa de participare în perioada 11-13 septembrie sunt rugați să aducă dovada de plată a taxei de înscriere pentru ridicarea pachetelor.

Nemaifiind posibile înscrieri la fața locului, taxa de participare va rămâne neschimbată (80 lei) până în ultima zi.

Pachetele vor putea fi ridicate de la punctele care vor fi amenajate la fața locului, în cele 2 zile premergătoare, precum și în ziua concursului. Rugăm concurenții să aibă asupra lor declarația tipărită, anexată email-ului primit la înscriere, precum și actul de identitate.

Pentru buna organizare a evenimentului, începând cu data de 13 septembrie 2019, va fi închisă pentru public zona de grătar. Se impun restricții de circulație pe drumul de acces de la Parcul Dendrologic către Restaurant Panoramic pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului (între orele 07:00-20:00), pentru deplina siguranță a tuturor participanților.

Se exceptează autovehiculele organizatorului, autospecialele ISU, IJJ, Ambulanță și Poliție. În ziua desfășurării evenimentului, publicul și concurenții vor avea acces doar pietonal sau pe bicicletă, fără alimente și băuturi alcoolice în zona de picnic. Rugăm concurenții și însoțitorii din localitate să lase auturismele acasă în ziua concursului. Promovăm mișcarea și vă mulțumim tuturor pentru înțelegere.

Concurenții sunt rugați să respecte regulile de circulație pe drumurile publice. Deplasarea pe str.Dianei și DJ107A se va face doar pe partea dreaptă a drumului (prima bandă de circulație).

Mulțumim totodată partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor care fac posibilă desfășurarea acestui eveniment. Ne vedem la linia de Start!” Organizator, Echipa Bicheru Cycling.

PROGRAMUL evenimentului

Desfășurarea evenimentului are loc cu plecare de la baza de agrement din zona Mamut.

Joi, 12 septembrie 2019.

18:00 – 20:00 – Ridicare pachete de concurs

Vineri, 13 septembrie 2019.

18:00 – 20:00 – Ridicare pachete de concurs

Sâmbătă, 14 septembrie 2019 – ZIUA CONCURSULUI

7:30 – 9:30 – Ridicare pachete de concurs

9:45 – 10:00 – Ședință tehnică cu toți participanții.

10:15 – Alinierea concurenților la start – traseu lung (MARATON)

10:30START traseu lung (MARATON)

10:45 – Alinierea concurenților la start – traseu scurt (RACE)

11:00START traseu scurt (RACE)

12:30 – Așteptarea primilor concurenți

17:00Premierea

19:30 – Încheierea evenimentului

20:00 – Ridicarea restricțiilor auto din zona de concurs.

În funcție de numărul participanților și de condițiile meteorologice la data și locul concursului, programul prezentat poate fi modificat.

Timp limită parcurgere traseu scurt: 5 ore 30 min

Timp limită parcurgere traseu lung: 6 ore

După acest timp, concurentul care nu trece linia de sosire va fi considerat descalificat (DNF).

Timp limită intermediar – (PA2 – despărțire trasee, Inuri): pentru traseu scurt – 3ore, după start, iar pentru traseu lung 2ore 30min, după start. După acest timp, concurentul care nu ajunge la punctele de alimentare specificate va fi considerat descalificat (DNF).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea