Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: ”Cealaltă Capitală”, secolul XXI: Patru stâlpi de curent ”sugrumați” de cabluri stau să cadă, la intersecția unor străzi din Alba Iulia. Cetățean: ”Oare e normal!?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru stâlpi de curent, ”chinuiți” de cabluri, aflați la intersecția străzilor Izvorului cu Emil Zolla și Gardeniei din Alba Iulia reprezintă un adevărat pericol pentru public de câteva zile. Un cititor al publicației ziarulunirea.ro, care ne-a sesizat situația, ne-a trimis o imagine în care se poate observa cum stâlpii se mai țin doar de fire, dar și o bandă atârnată, care ”atenționează” cetățenii privind pericolul la care se supun.

”Intersecția străzilor Izvorului cu Emil Zolla și Gardeniei (Alba Iulia). De câteva zile se odihnesc pe drum 4 stâlpi dintre care unul e la pământ, doarme adânc… Oare e normal?!”, ne-a scris cetățeanul.

UPDATE: Potrivit reprezentanților primăriei Alba Iulia, în zona vizată este vorba despre o organizare de șantier, iar administrația publică locală și Electrica nu sunt răspunzătoare de remedierea situației. Aceasta cade în sarcina proprietarilor.

Imaginea a ajuns și pe rețelele de socializare și a stârnit zeci de comentarii. Același lucru susține și unul dintre internauți.

”Este organizare de șantier și responsabili sunt proprietarii stâlpilor. Electrica nu este răspunzătoare de faptul că linia de organizare de șantier a fost prost făcută. Vă spun din proprie experiență: am linie privată, cu stâlpi de beton standard și când un hăbăuc beat a intrat cu mașina într-un stâlp, Electrica a venit, a tăiat cablurile și le-a „postat” provizoriu pentru a nu se produce accidente. În rest, a fost treaba noastră, a proprietarilor, să rezolvăm problema, pe banii noștri”, este unul dintre comentariile lăsate la imaginea respectivă.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea