Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: Accident rutier MORTAL la Sâncel: Fostul primar al comunei și soția sa, SPULBERAȚI de un autocamion în timp ce mergeau pe trotuar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident sancelUn accident rutier grav,  soldat cu decesul a două persoane, s-a produs, sâmbătă după-amiază, în localitatea Sîncel. Potrivit IPJ Alba, a fost implicat un autocamion, care a acroșat victimele în timp ce acestea se deplasau pe marginea carosabilului.

La locul evenimentului rutier a intervenit o ambulanță SMURD, din Blaj.

Se efectuează măsurători și cercetări, avându-se în vedere inclusiv existența unei defecțiuni tehnice a autovehiculului.

accident sancel 3”Accidentul s-a produs pe str. Mihai Eminescu din Sîncel. M.G.A., în vârstă de 22 de ani, din stremț, în timp ce conducea un autocamion înmatriculat în Alba, pe direcția Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra autoheviculului și a acroșat doi vârstnici, soț și soție, în vârstă de 78 respectiv 71 de ani, care se deplasau pe trotuar. Cei doi și-au pierdut viața la fosrte scurt timp după impact. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. El a declarat că ar fi avut o defecțiune la camion. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc accidentul”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

Din informațiile primite din zonă se pare că victimele sunt fostul primar al comunei Sîncel (timp de două mandate) și soția sa. Cei doi se plimbau pe trotuar și se aflau în faţa primei case de la intrarea în sat, la circa o sută de metri distanţă de locuinţa lor, când autocamionul a ieşit de pe şosea, a ajuns în rigolă și apoi pe trotuar, unde a acroșat-o pe femeie şi l-a stribit pe bărbat.

accident sancel 2UPDATE: Potrivit comunicatului de presă transmis luni de IPJ Alba, la data de 06.08.2016, în jurul orei 17.47, pe strada Mihai Eminescu, din localitatea Sâncel, M.G.A., de 22 de ani, din Stremţ, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a accidentat mortal un bărbat de 78 de ani, din Sâncel şi pe soţia acestuia, în vârstă de 71 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident, urmând să fie efectuată şi o expertiză tehnică a autovehiculului implicat.

sursa foto: stirileprotv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea