Rămâi conectat

Sport

Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş 21-30 *Echipa lui Weber a urcat pe locul doi, după ce Slatina a pierdut la Bistriţa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Muresul - HC Alba Sebes3HC  Alba Sebeş este foarte aproape să participe la barajul de promovare în Liga Naţională, după ce a învins la Reşiţa, scor 30-21 (14-9), iar contracandidata sa, CSM Slatina a pierdut în deplasare cu CSM Bistriţa!

Am câştigat meritat, am condus în permanenţă şi în contextul victoriei de la Bistriţa suntem la un meci de barajul pe care ni l-a dorit. Felicit întreaga echipă şi dedicăm succesul tuturor celor care ne-au susţinut până în prezent„, a spus antrenorul Alexandru Weber.

*Sebeşul la baraj!

Echipa lui Weber şi-a atins scopul în această penultimă rundă şi graţie jocului rezultatelor, are o şansă mare să promoveze în Liga Naţională de handbal feminin, lucru greu de crezut în urmă cu câteva etape când a fost învinsă la Piteşti. FRH a programat în prima parte a lunii viitoare un turneu de baraj (fiecare cu fiecare) la care să participe ultimele două clasate de pe prima scenă şi locurile secunde din Divizia A, HM Buzău (Seria 1), HC Alba Sebeş (Seria a 2-a).  „A ieşit aşa cum ne-am dorit, noi, fetele şi întregul oraş. „Cârcotaşii” trebuie să vadă şi lucrurile bune din jurul Sebeşului. Tradiţia ne împinge de la spate să ajungem în Liga Naţională. După 12 ani suntem iar la porţile primei scene şi sperăm să reuşim să promovăm. Încercăm să facem un cuplaj sâmbăta viitoare în Sala „Florin Fleşeriu” , cu echipa de băieţi Voinţa Savini Due Sebeş”, a spus viceprimarul Adrian Bogdan.

*Cuplaj în Sala „Florin Fleşeriu”

În ultima rundă, HC Alba Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu” cu Universitatea Timişoara, iar Voinţa Savini Sebeş tot acasă cu Universitatea Cluj, iar oficialii din Sebeş au solicitat Federaţiei Române de Handbal aprobarea unui cuplaj, aşteptându-se acceptul FRH.

În penultima etapă a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, HC Alba Sebeş, poziţionată pe treapta a doua a podiumului, cu 46 de puncte (15 victorii, o remiză şi trei eşecuri) s-a deplasat la Reşiţa pentru întâlnirea cu Universitatea (locul 8, 16 puncte). Însă, gruparea din Sebeş a fost conectată în primul rând la confruntarea de la Bistriţa, unde a evoluat CSM Slatina, poziţia a doua (cu două puncte avans), aşteptând un pas greşit al oltencelor pentru a le depăşi în ierarhie.Pentru vizitatoare au înscris   Ana Ciolan – 9 goluri, Adriana Tămaş – 7, Lavinia Dobromir –  4, Anişoara Marcu – 3, Alexandra Oncu, Bianca Bogdan, Marcela Malac, Simina Neag, Irina Muntean, Mădălina Bonea, Paula Hoha – câte un gol; au mai jucat Daniela Vălean, Viorica Suba, Lenuţa Mormeci – Paula Chirilă, Andreea Petre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea