Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Universitatea Cluj-Napoca – CSU Alba Iulia 51-97. Victorie și în primul amical intern pentru formația antrenată de Popov

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce au reușit să câștige cinci meciuri din tot atâtea disputate în turneul de pregătire din Serbia, universitarele au învins în această după-amiază, scor 97-51 (28-8, 19-16, 21-12, 29-15) în deplasare pe Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă de pregătire disputată în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Disputa a fost una la discreția echipei din Alba Iulia, care a condus ostilitățile de la un capăt la altul, câștigând toate cele patru sferturi și impundându-se în final cu scorul de 97-51.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Jovana Vukoje, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 27 de puncte.

În partida de la Cluj-Napoca, Miroslav Popov le-a introdus în teren pe Tiffany Brown, AnneMarie Părău, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Sica Cuzic, Chastity Reed, Khadijah Whittington, Ildiko Nagy și Larisa Toma. Au lipsit Sasa Cadjo (ușor accidentată), respectiv Andreea Beldian și Mihaela Gherman (care nu au făcut deplasarea).

Prima partidă oficială din sezonul competițional 2013-2014 pentru CSU Alba Iulia va avea loc în data de 25 septembrie, pe teren propriu, cu Phoenix Galați, în primul tur al Cupei României.

CSU Alba Iulia: Jovana Vukoje – 27 de puncte, Tiffany Brown – 16 puncte, Chastity Reed – 12 puncte,  Khadijah Whittington – 11 puncte, AnneMarie Părău – 10 puncte, Alexandra Uiuiu – 8 puncte, Larisa Toma – 6 puncte, Ildiko Nagy – 5 puncte și Sica Cuzic – 2 puncte.

A fost un meci de pregătire bun, sunt mulțumit de evoluția echipei și cred că suntem pregătiți de jocurile oficiale. Pot să spun că stăm foarte bine din punct de vedere individual, mai avem puțin de lucrat la jocul colectiv, dar până la începutul campionatului cred că vom fi la nivelul dorit. Mă bucur că am terminat neînvinși în meciurile amicale, deoarece acest lucru dă un moral bun echipei pentru începutul sezonului„, a declarat după meci, antrenorul Miroslav Popov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea