Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea victorioasă, doar egal pentru Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea victorioasă, doar egal pentru Galda

Unirea Alba Iulia a obținut prima victorie în noua ediție a ligii a treia de fotbal, în vreme ce Industria Galda este la al doilea egal la rând în startul campionatului.

Cu două goluri și două bare, Darius Indrei a fost eroul „alb-negrilor” în partida de pe Stadionul “Cetate” cu ACS Târgu Mureș 3-2 (2-1).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Darius Indrei a marcat prima dată în startul jocului (minutul 12), „căpitanul” Răzvan Fetița a majorat avantajul echipei albaiuliene în minutul 20, însă Răzvan Greu (36) a redus din ecart, pentru ca vizitatorii să egaleze în minutul 60 prin Daniel Todoran.

Cu un eurogol Darius Indrei (80) a asigurat Unirii primul succes stagional, greu, dar meritat, în fața a circa 500 de spectatori.

Dacă la goluri și bare (Botorok pentru oaspeți) au avut cifre mai bune decât oponenții, paritatea s-a consemnat la cartonașe roșii, Florin Istrate (Unirea) și Răzvan Greu (Târgu Mureș) fiind eliminați după stingerea unui conflict în care au fost implicați mai mulți jucători din cele două tabere.

Pentru Unirea Alba Iulia, la care a debutat și cea mai recentă achiziție, fundașul stânga ieșean de 20 de ani Denis Ciaun, urmează derby-ul județean din deplasare cu CSU Alba Iulia.

La prima apariție în fața propriilor suporteri de la revenirea în eșalonul terț Industria Galda nu a reușit decât un egal, 2-2 (1-0), în compania Viitorului Cluj. Găldenii au condus cu 1-0 (gol Darius Stănilă – minutul 37) și 2-1 (gol Silviu Mureșan – minutul 64: o reușită superbă, lob de la 35 de metri). De fiecare dată Viitorul a găsit puterea să egaleze, Denis Iepure (50, 79) trecându-și în palmares o „dublă”.

De notat că la scorul de 0-0 goalkeeper-ul Cătălin Suciu a ratat o lovitură de la 11 metri obținută de Flaviu Baghiu.

Pentru Industria Galda urmează duelul extern cu Gloria Bistrița-Năsăud.

Formulele echipelor vă invităm să le regăsiți în ediția tipărită de luni 4 septembrie a Ziarului Unirea.

foto: Viorel Codrea

articol scris de Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea