Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Tășnad – Metalurgistul Cugir 2-2 (0-1)! Elevii lui Călin Moldovan de la extaz la agonie, au condus cu 1-0 și au egalat în final!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidă nebună la Tășnad, Metalurgistul Cugir remizând cu nou-promovata Unirea, surpriza plăcută a Seriei a 5-a. Gruparea de sub Drăgana a trecut de la extaz la agonie, după ce a condus la pauză cu 1-0, sătmărenii au întors însă rezultatul, iar vizitatorii au egalat într-un final dramatic prin nou-intratul Șt. Radu.

Ultimele secvențe au fost incendiare, cugirenii revendicând un penalty pentru un fault asupra lui Șaucă, iar Afrapt a irosit o ocazie monumentală de a aduce toate punctele sub Drăgana.

Cugirenii au trăit periculos acest joc, în care și-au atins parțial scopul. Sunt 5 meciuri fără eșec în dreptul trupei lui Călin Moldovan, care a coborât însă pe poziția a 4-a în ierarhie, înaintea derby-ului de foc cu „U” Cluj, meci în care va avea o absență de marcă, mijlocașul Mădălin Popa – suspendat pentru cumul de avertismente!

 *Călin Moldovan: „În repriza a doua am jucat împotriva vântului și a arbitrajului!”

Repriza a doua am jucat împotriva vântului și a arbitrajului! Dacă maniera de arbitraj rămânea echidistantă, la fel ca în primul mitan, nu se punea problema învingătorului. La primul gol a fost ofsaid, Mădălin Popa a fost avertizat pentru simulare la centrul terenului, plus acel penalty imens neacordat la Șaucă! Am ratat ocazii mari prin Udrea, Itu, Șaucă, însă până la urmă rămâne un punct important, într-o deplasare grea, într-un campionat foarte echilibrat”, a comentat antrenorul Călin Moldovan.

*0-1, MIN. 45: Mădălin POPA a deschis scorul după un corner executat de Sorian, reluare cu capul la colțul scurt!

*1-1, MIN. 61: R. STANCIU a restabilit egalitatea

*2-1, MIN. 72: CĂDAR a întors scorul, după un contraatac fulger purtat pe partea stângă

*2-2, MIN. 88: ȘT. RADU a reușit să egaleze, la un corner, șut din întoarcere, din careu, după ce a driblat un adversar.

Căzută pe ultima treaptă a podiumului, Metalurgistul Cugir are o serie prolifică, acumulând 10 puncte din ultimele 4 dispute (trei victorii şi o remiză) şi întâlneşte o formaţie periculoasă, fiind unica din serie ce a câştigat împotriva favoritei la promovare „U” Cluj. Fără Şuteu şi Scurtu, indisponibili până la finele turului, cugirenii vor iarăşi puncte externe, înaintea meciului de foc de peste două săptămâni, derby-ul pentru fotoliul de lider, cu „şepcile roşii”, meciul anului pe „Arena CSO” din Cugir. Metalurgistul a pierdut împotriva conjudeţenelor 8 puncte stagionale, dar şi aşa are cel mai bun „adevăr” al seriei, câştigând 10 puncte pe terenuri străine (victorii la Avrig, Recea şi Dej, remiză la Galda de Jos).

Unirea Tășnad: Cherecheș – Catună, Vădan, Bălău, Parnău, R. Silaghi, Bercean, R. Stanciu, Ciul, Cădar, Faur; rezerve  Dobrai, M. Silaghi, Chivari, A. Mureșan, Z. Nagy, Bolba, Dascăl. Antrenor Dacian Nastai.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Negrescu, Itu, Vărărean – Măd. Popa (71, M. Neagu), Sorian – Șaucă, Udrea (75, Afrapt), Tăban (75, Șt. Radu) – Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Codrea, Cioban, Olteanu. Antrenor Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea