Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia și-a stabilt programul amicalelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia și-a stabilit programul jocurilor de verificare din această iarnă. Astfel, adversarii “alb-negrilor”, care începând de luni vor efectua un semi-cantonament centralizat la Stadionul “Cetate”, timp de 12 zile, cu două antrenamente zilnice, sunt Aurul Brad (12 februarie în deplasare, 16 februarie pe teren propriu), Voința Stremț (19 februarie), Inter Sibiu (5 martie, deplasare, ultima repetiție), plus o dublă cu Jiul Petroșani (date nestabilite, a căzut jocul cu Viitorul Sântimbru).

În privința plecărilor din efectiv, s-au mai conturat alte 3 despărțiri: Pocol (trebuie să semneze rezilierea, a susținut probe la Someșul Dej), Cl. Morariu (revenit la FC Avrig, de unde a fost împrumutat 6 luni) și R. Mocanu (Dacia Unirea Brăila, redirecționat de Concordia Chiajna, după ce s-a pregătit o perioadă cu Astra Giurgiu).

Cu un lot extrem de tânăr, fotbaliști precum N. Itu, C. Dănilă, Jurj, Oneț, Sebaș, Al. Capătă, M. Cristea, C. Ursu (n. 2003) sau D. Marcu, promovați de la formația juniorilor A1, pregătită de Robert Sicoe, dar și 6 jucători aflați în probe, Unirea Alba Iulia încearcă ca până în 10 februarie să își cristalizeze în linii mari lotul pentru sezonul de primăvară. Mutările, respectiv venirea jucătorilor cu experiență, depind de rezolvarea problemei financiare, în condițiile în calre plecarea lui Nicolae Stanciu în China reprezintă o mare gură de oxigen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea