Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, două înfrângeri amicale cu Viitorul Șelimbăr

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a pierdut și al doilea joc de verificare disputat în câteva zile cu Viitorul Șelimbăr, formația din Sibiu, condusă de fostul unirist Florin Maxim impunându-se la Oarda de Jos cu scorul de 3-2 (1-1).

În primul joc de verificare direct, la Rășinari, gazdele au câștigat mai net, 5-1 (2-0), golul de onoare al vizitatorilor fiind înscris de Fetița în final.

În jocul de marți, “alb-negrii” au punctat primii prin Fetița (27), dar au fost egalați până la pauză. Imediat după reluare, Selagea a transformat un penalty (49), însă în ultima jumătate de oră oaspeții au întors rezultatul. Următorul test al Unirii Alba Iulia se va disputa vineri, de la ora 17.00, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, formație proaspăt promovată în eșalonul terț. Până în prezent, albaiulienii au susținut 4 întâlniri de verificare, în care au înregistrat o remiză (1-1 la Ocna Mureș) și trei înfrângeri (2-3 la Hunedoara și cele două confruntări cu Viitorul Șelimbăr).

Unirea Alba Iulia: G. Dragomir – Guț, M. Codrea, D. Lupșan, Al. Giurgiu – Mâlnă, Haj – Fetița, Selagea, Bucurică – Mar. Codrea; au mai intrat Sporea, F. Morar, Zsigmond, Ad. Matei, C. Avram, Circov, Joldeș, Bârdea, Bakcsi, An, David, M. Dăscălescu jr (absenți I. Neag și Scrob – a arbitrat jocul, N. Rus). Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Mircea Oprea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea