Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia dă jucători în Liga 1, juniorul Răzvan Ivan pleacă la Concordia Chiajna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terță Unirea Alba Iulia mai propune încă un nume pentru Liga 1, apărătorul lateral dreapta Răzvan Ivan (19 ani) fiind foarte aproape să semneze marți un contract cu Concordia Chiajna, echipă cu care s-a și pregătit în această toamnă pentru o săptămână, evoluând chiar și într-un meci amical cu Dinamo.

Surse apropiate clubului din Cetatea Marii Uniri susțin că Unirea Alba Iulia i-ar acorda dezlegarea pentru o sumă de aproximativ 50.000 de euro, negocierile cu gruparea ilfoveană fiind în plină desfășurare. Interesate de serviciile sale au fost și Poli Iași sau FCSB, împotriva vicecampioanei R. Ivan evoluând la Zlatna, în meciul din „16”-imile Cupei României.

Răzvan Ivan a evoluat în ultimele 6 luni la Alba Iulia, după ce în vară s-a pregătit cu echipa secundă a campioanei CFR Cluj, venind de la Centrul „Tricolor 11” de la Tg. Mureș. Fost component al naționalei de juniori, piteșteanul este foarte aproape să facă pasul spre primul eșalon, după ce în acest sezon a debutat la nivelul seniorilor.

Fotabalistul originar din Pitești a venit în această vară la formația din Cetatea Marii Uniri, la sugestia antrenorului Mihai Manea, implicat fiind și Armando Popescu, managerul general al Unirii Alba Iulia și a impresionat prin evoluțiile sale în eșalonul terț, fotbalistul fiind golgheterul „alb-negrilor” în prima parte a campionatului, cu 4 reușite.

În urmă cu două sezoane, Unirea Alba Iulia l-a mai vândut în Liga 1, la Astra Giurgiu, pe atacantul Sebastian Culda, împrumutat momentat la Metaloglobus de echipa giurgiuveană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea