Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Unic Piatra Neamţ – Volei Alba-Blaj 0-3! *A 4-a victorie la rând, Moldova la picioarele lui Gajic

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj continuă marşul spre performanţă şi a realizat al 4-lea succes la rând, în deplasarea de la Unic Piatra Neamţ, scor 3-0 (25-17, 25-17, 25-12). După meciul de senzaţie de pe terenul campioanei, Ştiinţa Bacău, echipa lui Branko Gajic a făcut o nouă victimă în Moldova, după numai 70 de minute de joc. „Rezultatul a fost cel firesc, reflectă diferenţa de valoare dintre noi şi cei de la Piatra Neamţ. Suntem multumit de rezultat, că am câştigat în minimum de seturi, dar nu în aceeaşi măsură de joc, întrucât au fost oscilaţii la nivelul primirii. E foarte dificil să joci cu echipe cotate la un nivel inferior, când eşti favorit şi trebuie să fi concentrat până la capăt, pentru că lucrurile s-au schimbat considerabil, comparativ cu sezonul trecut”, a declarat Branko Gajic, antrenor Volei Alba-Blaj.

A fost o confruntare ce poate fi sintetizată simplu: „Veni, Vidi, Vici” pentru conjudeţene, ce au dominat partida la toate capitolele şi şi-au atins scopul, trei puncte fără a pierde vreu set în compania unei formaţii de tradiţie. „Un meci frumos, o victorie fără dubii. Felicitări tuturor, antrenori şi jucătoare, asta înseamnă caracter. Parcursul nostru se cuvine apreciat, dar în acealaşi timp trebuie să rămânem modeşti. Campionatul e lung, încă n-am realizat nimic„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Cu 8 victorii din 9 întâlniri, echipa din „Mica Romă” se poziţionează pe podium, adunând 24 de puncte şi se pregăteşte de sărbătoarea despărţirii de fanaticii suporteri, sâmbăta viitoare, ultimul meci în Sala „Timotei Cipariu”, cu Tomis Constanţa.

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), au mai intrat Ramona Rus, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Teodora Damian, handbalista din Războieni-Cetate, campioană națională la junioare I cu Potaissa Turda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Teodora Damian, handbalista din Războieni-Cetate, campioană națională la junioare I cu Potaissa Turda Teodora Damian, talentata handbalistă din Războieni-Cetate, a deveenit campioană națională la junioare I, cu Potaissa Turda. În finala competiției, la Galați, Potaissa Turda a învins clar, CSM București, scor 31-26 (17-10), iar jucătoarea din Alba a fost una dintre protagonistele întâlnirii, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea