Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Unde au plecat oamenii puși de ALDE în birourile Prefecturii Alba, după ce Ioan Lazăr le-a cerut să demisioneze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ruptura dintre PSD și ALDE de la nivel național nu putea să nu rămână fără urmări nici în județul Alba. Defuncta coaliție de la guvernare scârțâia din toate încheieturile la nivel local, cu mult timp înainte de depărțirea anunțată de Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu. Acum, odată cu oficializarea acestei plecări de la guvernare sunt așteptate „mișcări de trupe” prin birourile deconcentratelor din județ.

După ieșirea de la guvernare, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, le-a cerut oamenilor din partid, care se află la Instituția Prefectului Alba, să demisioneze din funcțiile pe care le ocupă.

Vizați de acest apel sunt subprefectul, Monica Popescu, și șeful de cabinet, Ioan Marincaș. Graba aceasta este motivată de faptul că Ioan Lazăr nu dorește ca cei din PSD să îi dea afară din instituție pe aceștia.

Contactat telefonic de către ziarulunirea.ro și chestionat în legătură cu aceste aspecte, șeful ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat că cei doi vizați din Prefectură sunt plecați în … concediu.

Despre alți directori care sunt prin deconcentratele de la nivel județean, acesta a precizat că, din cunoștințele sale, majoritatea posturilor au fost ocupate în urma unor concursuri și nu se impune ca respectivele persoane să părăsească aceste locuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea