”UNA PE ZI”. Omul și natura…în ”spectacolul lumii” 2015. Imagini de colecție, surprinse de un zlătnean

una pe zi fotografii din spectacolul lumii 201517Natura, care în permanență ne oferă…un adevărat spectacol, cu vietățile ei și peisajele superbe sau omul surprins în diverse momente din viață, sunt elementele de bază într-un album intitulat ”Una pe zi”, în care un zlătnean pasionat de fotografie și-a propus să adauge în fiecare zi dată de la Dumnezeu câte o imagine surprinsă de el pe drum, sau oriunde s-ar afla, de la evenimente speciale, din natură sau din societate.

Se spune că există un grai prin care natura ne vorbește, iar imaginile realizate de Horia Fleșer, căci el este ”autorul” albumului, afirmă acest lucru.

ELIT

CITIȚI și FOTO:”Pur şi simplu…VIAŢĂ”, într-un cătun din Alba. IMAGINI care vorbesc de la sine:Copilărie fără internet, oameni gospodari, peisaje superbe şi… multă linişte

una pe zi fotografii din spectacolul lumii 201510Jocul norilor pe cer, soarele cu a sa lumină arzătoare, uneori plăpândă, peste pământ, apusul, izvorul de apă cristalină, omul și viața de la țară, peisaje din natură și flori, sunt doar câteva din ceea ce reprezintă imaginile adăugate până acum în albumul din acest an, 2015, al fotografului.

Imaginile au nevoie de prea puține cuvinte. Vedeți mai jos natura în toată splendoarea sa și omul în diverse ipostaze. UNA pe zi…

[Gallery not found]

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

bonus 13 mai 2015 at 15:10

Foarte frumos. Din pacate, prea putin interesant pentru comentatori.

gadea si ciutacu 14 mai 2015 at 12:17

Din pacate, cu toata tehnologia din ziua de azi, sunt prea putini oameni care mai au o pasiune cum ar fi fotografia. Pe vremuri, pentru o foto alb negru, trebuia sa-ti cumperi substante care nu se prea gaseau, aparatura de laborator, hartie foto. astazi cu un singur clic faci o foto de o calitate de neimaginat pt acele vremuri. Oamenii nu mai au pasiuni din cauza grijilor cotidiene, a salariilor mici, a insecuritatii locului de munca. Pe vremea impuscatului erau mult mai multi pasionati de fotografie, modelism, electronica decat azi. Acum cei tineri sunt pasionati de selfiuri si stat pe retele de socializare cu orele pt a schimba intre ei poze cu catei si pisici.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...