Rămâi conectat

Curier Județean

Un șofer din Petrești, cu alcoolemie de 1,29 mg/l, a confundat jeep-ul cu tractorul și a plecat la… arat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina pe camp2În timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe raza comunei, polițiștii din Săsciori au observat un autoturism de teren care se deplasa în direcţia Săsciori – Sebeş şi al cărui conducător auto efectua manevre necontrolate, în cele din urmă intrând pe un teren agricol.

S-a procedat la identificarea conducătorului auto care emana un puternic miros de alcool, motiv pentru care s-a trecut la testarea sa cu aparatul etilotest. În urma testării, valoare rezultat a fost de 1,29 mg/l alcool pur în aer expirat, conducătorul auto fiind condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui D.M., de 26 de ani din Petreşti au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste limita legală.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea