Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O femeie de 84 de ani accidentată de un ofiţer de la Operaţiuni Speciale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accidentul s-a produs chiar pe trotuarul din faţa Inspectoratului de Poliţie Alba

În această dimineaţă, în jurul orei 10.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a fost accidentată de un autoturism care încerca să iese din parcarea din faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba pe carosabil. Zona a fost restricţionată şi au fost făcute măsurători pentru a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un martor care a vazut de pe celălalt trotuar scena accidentului a declarat pentru ziarul Unirea că în timp ce autoturismul efectua o manevră de mers înapoi, o femeie, de statură mică, care se deplasa pe trotuarul din faţa I.P.J. Alba, de pe strada I.C. Bratianu, a fost acroşată de autoturismul Dacia Logan, aflat în proprietatea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

UPDATE: Şoferul Loganului este M.R.C., de 38 de ani, din Alba Iulia, ofiţer în cadrul unui serviciu teritorial din subordinea  Inspectoratului General al Poliţiei Române – Serviciul de Operaţiuni Speciale. „În timp ce a condus o autospecială, acesta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a accidentat-o pe F.A., de 84 de ani care a suferit o fractură de umăr stâng” arată comunicatul I.P.J. Alba. Victima este acum într-o stare bună dar va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, urmând ca încadrarea juridică a faptei să se facă în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea victimei.  

 Rămâneţi conectaţi la ediţia online a ziarului, unde veţi putea afla noi amănunte în legătură cu acest caz. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea