Ziarul Unirea

Un parlamentar de Alba propune schimbarea legii după CRIMA ÎNGROZITOARE de la Mediaș: Cei care comit violențe, crime, tâlhărie sau viol să nu mai fie eliberați condiționat

Deputatul PNL Florin Roman, a anunțat că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu, după ce un tânăr de 25 de ani a fost ucis, sâmbătă seara, de un individ eliberat în baza regimului compensatoriu, după ce comisese tot o crimă.

Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu.

ELIT

Aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme, iar 700 s-au reîntors deja în închisori. Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidiviști, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii. Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Prună, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe lună s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă.

Legea PSDragnea a fost votată în parlament în iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari să scape și corupții lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranță”, a anunțat deputatul PNL.

Citește și:Recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, care a ucis un tânăr în Mediaș, depistat și reținut de polițiști

El i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, să vină în fața Parlamentului și să prezinte un plan operativ pentru stoparea violențelor din stradă.

”Am atras atenția încă de anul trecut ca fenomenul de violență stradală este pe cale sa izbucnească. În loc să asculte ce i se spune, Carmen Dan a preferat să ascundă problema sub preș”, a conchis Roman.

Cirește și: Rusu Marius, recidivistul din Alba care a înjunghiat mortal un tânăr din Mediaș a beneficiat de 408 de zile câştigate în urma aplicării legii privind recursul compensatoriu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Badea Onu 14 ianuarie 2019 at 10:21

Culmea!Cine sustine in parlament criminalii soselelor si schimbarea legilor circulatiei in favoarea acestora?

Ovidiu 14 ianuarie 2019 at 10:23

Nu ar trebui eliberati de loc pe viata ..animalele trebuie inchise …si ceilalti 2 sau 3 care au sarit pe el trebuie pedepsiti la fel

Comentariile sunt oprite