FOTO: Recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, care a ucis un tânăr în Mediaș, depistat și reținut de polițiști

Paul Voicu - Primar 2020

Un bărbat de 30 de ani, bănuit că a ucis cu cuțitul un tânăr de 25 de ani, în Mediaș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Alba, în apropiere de Blaj, la Bucerdea.

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

ELIT

Surse judiciare au declarat, duminică, că bărbatul bănuit că l-a înjunghiat pe tânărul de 25 de ani, în urma unui conflict într-un club din Mediaş, a fost prins în Blaj.

 

Mihail David - 2020

O persoană bănuită că a lovit cu cuțitul în Mediaș, a fost prinsă de polițiștii IPJ Alba, în baza informațiilot furnizate de către polițiștii IPJ Sibiu, în apropiere de Blaj (Bucerdea).

Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tibunalul Sibiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eugen Mărginean 14 ianuarie 2019 at 14:41

Daca statul nostru nu ne apără singura soluție este să ne apărăm noi !
Patrule înarmate formate din cetățeni, ca în Germania !
Poate le ajută Dumnezeu să împuște și câțiva criminali indirecți
adică pe cei care au votat asemenea legi … !
Petru că așa se numește CRIMĂ PRIN FAVORIZAREA INFRACTORULUI !!!!!!!!!!!!!!!
Greșesc ? Dacă da să mi se spună !!!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...