Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, care a ucis un tânăr în Mediaș, depistat și reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 30 de ani, bănuit că a ucis cu cuțitul un tânăr de 25 de ani, în Mediaș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Alba, în apropiere de Blaj, la Bucerdea.

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Surse judiciare au declarat, duminică, că bărbatul bănuit că l-a înjunghiat pe tânărul de 25 de ani, în urma unui conflict într-un club din Mediaş, a fost prins în Blaj.

 

O persoană bănuită că a lovit cu cuțitul în Mediaș, a fost prinsă de polițiștii IPJ Alba, în baza informațiilot furnizate de către polițiștii IPJ Sibiu, în apropiere de Blaj (Bucerdea).

Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tibunalul Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea