Rămâi conectat

Actualitate

Un pacient cu Covid-19, care a avut nevoie de oxigen și are simptome, s-a externat din spital, pe baza deciziei CCR. Raed Arafat: ,,E un pericol pentru familie și apropiați”

Ziarul Unirea

Publicat

în

El a făcut declarațiile într-o conferință de presă alături de ministrul Sănătății. Întrebat câți pacienți s-au externat după decizia CCR, Nelu Tătaru a spus că de ieri și până astăzi sunt cu 550 de pacienți cu Covid mai puțini în spitale.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat luni că un pacient infectat cu Covid-19, care a trecut prin momente extrem de dificile, în care a avut nevoie de oxigen și ventilare mecanică, a decis să se externeze pe baza deciziei CCR.

”Ni s-a adus la cunoștință cazul unui pacient care a refuzat internarea la spital, deși era simptomatic și a avut nevoie de oxigen. El e un risc major pentru familie, apropiați, dar și pentru sănătatea lui”, a spus Arafat.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea