Rămâi conectat

Cultură Educație

Un act de vânzare – cumpărare… ţigănesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Subsemnatul Constantin Marcus Gherbea cheamă în instanţa de judecată a municipiului Sebeş pe numiţii Petru Mihai, Petru Alexandru şi Petru Maria toţi cu domiciliul în Italia de 10 ani de zile unde muncesc cinstit, au serviciu şi şi-au cumpărat imobilul din str. Pieţii nr. 2 din Sebeş cu act de vânzare – cumpărare încheiat şa Biroul Burz Olimpiu cu o valoare de 85 mii euro, din care a primit suma de 40 mii euro numerar în faţa notarului şi 30 mii euro a primit în mână Marius Constantin şi tatăl acestuia în Italia, spunând că vine la Sebeş să facă acte la notar cu Petru Ilie din Sebeş cu care s-a mai încheiat la notar contract de vânzare – cumpărare pentru suma primită în faţa domnului notar. Cele arătate de domnul avocat referitor la evacuare, reclamantul l-a minţit pe dl avocat, pentru că acel spaţiu de care se vorbeşte pentru evacuare are un contract de vânzare – cumpărare încheiat între Gherbea Marcus Constantin şi Petru Gabriel domiciliat în Sebeş, strada Traian nr. 2, precum şi un alt contract încheiat între Gherbea Marcus Constantin şi Petru Ilie, care a primit suma de 40 mii euro în faţa notarului şi 30 mii euro în faţa unor martori, deci în total suma de 70 mii euro. Ne-am dus să-i dăm diferenţa de 15 mii euro şi nu a vrut să mai primească bani, numai dacă-i dăm 25 mii euro.
Rămânem la aprecierea Justiţiei şi a avocaţilor.
Referitor la vânzătorii imobilului din Sebeş, str. Pieţii nr. 2, de fapt proprietar este Simu Petru, dar casa este trecută pe fiul lui, Gherbea Marcus Constantin. Pentru această casă Simu Petru şi cu fiul său au mai luat 70 mii euro de la notarul Beldean Gheorghe, sumă ce nu au mai restituit-o şi au dat fuga din ţară, unul în Belgia şi altul în Italia şi noi nu am cunoscut această situaţie ţinând cont că suntem neamuri, dar nu neamuri – escroci. Aceştia sunt oamenii escroci care dau fuga din ţară pentru datoriile pe care le au în România.
Rugăm judecătoria Sebeş să respingă evacuarea pârâţilor, pentru că de fapt există act de vânzare – cumpărare. (martori: Petru Maria, Petru Alexandru, Petru Mihai)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea