Rămâi conectat

Sport

Ultimul test, Retezatul Hațeg – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-3) | Haj a revenit la gruparea “roș-albastră”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a câștigat ultimul joc de verificare al verii, 3-2 (3-2), în deplasare cu Retezatul Hațeg (nou-promovată în Liga 3).

“Roș-albaștrii au condus în trei rânduri, prin reușitele semnate de P. Păcurar, Cocan și Boldea, fiind egalați în două rânduri (la 2-2, hunedorenii au irosit un penalty). Cugirenii au bifat a 4-a victorie amicală consecutivă, prima în deplasare.

Se remarcă revenirea în formula cugireană a ex-uniristului Paul Haj, care a vrut să renunțe întrucât a intrat la facultate la Cluj-Napoca, dar a fost convins să revină, măcar în această toamnă.

Antrenorul Lucian Itu a mizat pe formula Jisa – Haj (eliminat în actul secund), Dohotariu, S. Itu, Vitinha – Șaucă, Boldea, Udrea, Cocan – P. Păcurar, M. Domșa; au mai intrat M. Neagu, Vlădia, I. Grozav, D. Jurca, Fl. Bura (2005, din propira pepinieră). Au lipsit, din diverse motive, Csapo, Perjeriu, Șuteu, Selagea, Tîrla, Căt. Pop, Dr. Bănică, Tăban, Topor (la camerunezul Passi s-a renunțat).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea