Rămâi conectat

Sport

Ultimele repetiții pentru conjudețene înaintea startului sezonului: amicale pentru cele 4 reprezentante ale Albei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Este weekend-ul ultimelor partide de verificare pentru cele 4 reprezentante ale județului Alba în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, peste o săptămână fiind programată etapa a 11-a din cel de-al treilea eșalon competițional.

Astfel, astăzi, la Oarda de Jos, Unirea Alba Iulia a învins CSM Deva (locul 6 în Seria a 7-a), scor 2-0 (1-0), iar sâmbătă, 6 martie vine rândul celorlalte trei “albaneze”.

De la ora 12.00, CS Ocna Mureș va evolua la Turda, într-un triunghiular cu Someșul Dej (locul 5 în Seria a 10-a) și Sticla Arieșul Turda (colega de serie, poziția a 7-a),

Tot mâine, dar la ora 15.00, Industria Galda de Jos va juca cu CSO Cugir (returul jocului de săptămâna trecută), deși gazdele avau fixat un amical cu Voința Stremț (s-a anulat jocul cu Energia Săsciori), iar CSO Cugir trebuia să se deplaseze la Petroșani pentru întâlnirea cu Jiul (locul 8 în Seria a 7-a).

Astfel se va pune punct pregătirii din intersezon intrându-se în linie dreaptă pentru cele 8 meciuri oficiale rămase de disputat din actuala ediție în Liga a 3-a. A fost o pauză prelungită de aproape 4 luni (precentele întâlniri, în 14 sau 22 noiembrie), în partea a doua a campionatului pentru Alba existând o miză dublă: CSO Cugir (locul secund, 23 de puncte) – să ajungă la barajul de promovare, iar CS Ocna Mureș (locul 9, 6 puncte) și Industria Galda de Jos (locul 10, 4 puncte) – să evite retrogradarea, liniștită fiind oarecum Unirea Alba Iulia (locul 6, cu 13 puncte).

În primele meciuri din 2021, conjudețenele vor evolua după cum urmează: *vineri, 12 martie, ora 15.00: Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj (locul 5, 14 puncte), în tur 3-1, la Zlatna; Unirea Ungheni (locul 4, 17 puncte) – CSO Cugir, în tur 0-1; *sâmbătă, 13 martie, ora 15.00: CS Ocna Mureș – CS Hunedoara (locul 8, 10 puncte), în tur 0-1; Industria Galda – Unirea Dej (locul întâi, 25 de puncte), în tur 0-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea