Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ultimele repetiții pentru conjudețene înaintea startului sezonului: amicale pentru cele 4 reprezentante ale Albei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este weekend-ul ultimelor partide de verificare pentru cele 4 reprezentante ale județului Alba în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, peste o săptămână fiind programată etapa a 11-a din cel de-al treilea eșalon competițional.

Astfel, astăzi, la Oarda de Jos, Unirea Alba Iulia a învins CSM Deva (locul 6 în Seria a 7-a), scor 2-0 (1-0), iar sâmbătă, 6 martie vine rândul celorlalte trei “albaneze”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De la ora 12.00, CS Ocna Mureș va evolua la Turda, într-un triunghiular cu Someșul Dej (locul 5 în Seria a 10-a) și Sticla Arieșul Turda (colega de serie, poziția a 7-a),

Tot mâine, dar la ora 15.00, Industria Galda de Jos va juca cu CSO Cugir (returul jocului de săptămâna trecută), deși gazdele avau fixat un amical cu Voința Stremț (s-a anulat jocul cu Energia Săsciori), iar CSO Cugir trebuia să se deplaseze la Petroșani pentru întâlnirea cu Jiul (locul 8 în Seria a 7-a).

Astfel se va pune punct pregătirii din intersezon intrându-se în linie dreaptă pentru cele 8 meciuri oficiale rămase de disputat din actuala ediție în Liga a 3-a. A fost o pauză prelungită de aproape 4 luni (precentele întâlniri, în 14 sau 22 noiembrie), în partea a doua a campionatului pentru Alba existând o miză dublă: CSO Cugir (locul secund, 23 de puncte) – să ajungă la barajul de promovare, iar CS Ocna Mureș (locul 9, 6 puncte) și Industria Galda de Jos (locul 10, 4 puncte) – să evite retrogradarea, liniștită fiind oarecum Unirea Alba Iulia (locul 6, cu 13 puncte).

În primele meciuri din 2021, conjudețenele vor evolua după cum urmează: *vineri, 12 martie, ora 15.00: Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj (locul 5, 14 puncte), în tur 3-1, la Zlatna; Unirea Ungheni (locul 4, 17 puncte) – CSO Cugir, în tur 0-1; *sâmbătă, 13 martie, ora 15.00: CS Ocna Mureș – CS Hunedoara (locul 8, 10 puncte), în tur 0-1; Industria Galda – Unirea Dej (locul întâi, 25 de puncte), în tur 0-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea