Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ultima repetiție a “alb-negrilor”: Viitorul Sântimbru – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-3)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gruparea din Cetatea Marii Uniri s-a impus în ultima repetiție, scor 3-0 (3-0), la Galtiu, cu Viitorul Sânbtimbru. A fost al 4-lea amical al verii susținut de ‘alb-negri”, ce au punctat prin Haj (2, din apropiere, la o pasă cu capul Selagea), Fetița (9, după o pasă ideală în fața porții de la Al. Giurgiu) și An. Moldovan (41).

Divizionara terță, ce îl are în staff-ul tehnic pe Petre Clep, antrenor cu portarii, a dominat prima repriză, în care a punctat în trei rânduri în fața unui oponent care a mizat pe o formulă ce a cuprins numeroși jucători de la AFC Micești.

Au evoluat formațiile:

*Viitorul: N. Cristea – Bogdan, E. Hălălae, D. Anghel, Ad. Olălău – Truță, Al. Stan, Benchea, M. Coman – Oană, Cos. Olălău; rezerve Ov. Barna, Birk, Biro, Ruscă, Ad. Herepean, Cr. Ivașcu, Vîrtei, Bleza, Ov. Crișan. Antrenor Sorin Mărginean, ce a avut numeroși absenți din efectiv;

*Unirea: Ciorgovean – Scrob, Mardare, V. Codrea – Bârdea, Haj, Dehelean, Al. Giurgiu, An. Moldovan – Selagea, Fetița; rezerve N. Itu, Lupea, Fl. Marcu, Mâlnă, Cr. Păcurar, Jurj, S. Tineiu, C. Dănilă, Sebaș, Pocol, Bakcsi. Antrenori Valentin Sinescu și Marcel Rusu (care a arbitrat la centru)

*Sorin Mărginean a părăsit Viitorul

La finele întâlnirii, în urma unor discuții mai aprinse cu jucătorii, antrenorul Sorin Mărginean a anunțat că nu se mai prezintă la echipă. Oficialii Viitorului au demarat negocierile cu Gabriel Cotoară, cel ce a pregătit stagiunea trecută pe CS Ocna Mureș, iar în aceste zile se așteaptă finalizarea tratativelor.

Uniriștii îi așteaptă începânde de luni pe Căt. Tineiu (22 de ani, fratele mai mare al lui Sergiu) și Ad. Câmpean (ex-CSC Selimbăr), ce mai au însă și alte oferte după ce și-au reziliat contractele cu divizionara secundă din Sibiu (achiziționarea dăianului D. Groza nu este de actualitate).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea