Rămâi conectat

Sport

„U”-NTT Data Cluj – Volei Alba Blaj 0-3 | Victorie fără istoric

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana României a avut parte de un simplu antrenament cu public în etapa a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin, 3-0 (25-7, 25-15, 25-18) pe terenul ultimei clasate „U”-NTT Data Cluj, ce a pierdut toate jocurile și a cucerit un singur set.

Întâlnirea ce a opus formații de la polii opuși ai ierarhiei a reprezentat o simplă formalitate pentru liderul primei scene, o încălzire ce a durat 60 de minute înaintea următoarelor două examene, de cu totul altă factură, sâmbătă, la Lugoj (ora 18.30) – formația din Banat ce a eliminat-o în semifinalele Supercupei României și a cedat greu la Blaj, 2-3, în tur, și miercurea viitoare, la Tg. Mureș, în Champions League, meciul decisiv cu Volero Le Cannet.

Echipa din „Mica Romă” se menține lider, cu 35 de puncte (un singur joc pierdut, la „masa verde”, cu Dinamo).

Jocul de sâmbătă reprezintă un test dificil cu ocupanta poziției a 5-a (25 de puncte), cu 4 succese la rând, două dintre ele în 5 seturi (la Târgoviște și acasă cu CSO Voluntari), formațe calificată în sferturile de finală ale Cupei Challenge (dublă cu Asterix Avo Beveren)

Volei Alba Blaj: Bojana Milenković – două puncte, Victoriia Russu – unul, Jovana  Kocić – unul, Georgiana Faleș – 3 , Iarina Axinte – două, Andrea Kossanyiová – 3, Andra Cojocaru (libero); au mai intrat Andreea Ispas (l), Slađana Mirković – unul, Gergana Dimitrova –  3, Dajana Bošković – 6, Raisa Ioan – unul, Jovana Cirković – 4 (nu a jucat Kaitlyn Hord). Antrenor Stevan Ljubičić


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea