Rămâi conectat

Sport

„U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1) | Gruparea de sub Drăgana, părtașă la sărbătoarea promovării “șepcilor roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe “Cluj Arena”, “U” Cluj și Metalurgistul Cugir au oferit un joc spectaculos câștigat de „șepcile roșii”, deja promovate în eșalonul superior, scor 3-2 (1-1), după ce gruparea de sub Drăgana a condus cu 1-0.

O confruntare specială, la finele căruia Răzvan Burleanu, președintele FRF, a premiat echipa lui Adrian Falub, pentru accederea în Liga a 2-a. Revenind la echipa cugireană, aceasta și-a vândut scump pielea, într-o partidă fără miză, fiind singura din Alba care a reușit să înscrie împotriva nou-promovatei de pe Someș, în acest sezon. „Roș-albaștrii” au deschis tabela, prin juniorul Codrea și au închis-o prin golgheterul Făgărășanu, cei doi fiind principalii marcatori ai Metalurgistului în acest sezon

*0-1, MIN. 12: M. CODREA deschide scorul cu un șut plasat, din 10 metri, la pasa perfectă de pe stânga trimisă de Sorian. Juniorul cugirean înscrie pentru a șasea oară în retur, confirmând forma remarcabilă.

*1-1. MIN. 20: URSU a restabilt egalitatea cu un șut din 5 metri

*2-1, MIN. 50: URSU face dubla după ce interceptează balonul trimis neglijent spre Crivăț de Vărărean

*3-1, MIN. 57: ONICAȘ mărește avantajul, la un corner, cap din 5 metri.

*3-2, MIN. 70: FĂGĂRĂȘANU reduce ecartul, reluare cu capul a centrării lui Șaucă, golgheterul seriei ajungând la cota 22 în acest sezon

*Călin Moldovan: „Am lăsat o impresie bună”

Am reușit o evoluție bună și cred că meritam un egal. A existat acel moment de cădere după pauză, dar am revenit și am pus probleme. Am lăsat o impresie bună, am participat la un spectacol fotbalistic frumos, am cules multe aprecieri, lucru care ne bucură. Ni s-a transmis că suntem cea mai bună echipă din serie, după U Cluj”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Cu acest prilej, cea mai iubită echipă din Ardeal, aceea a “șepcilor roșii” va fi premiată pentru promovarea în eșalonul secund în cadrul unei ceremonii la care va fi prezent și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Meciul nu mai are nicio miză în planul ierarhiei, poate doar pentru “roș-albaștri”, în speranța unei clasări cât mai bune, dar este un prilej ideal pentru gruparea de sub Drăgana de a-și demonstra potențialul, aflându-se în lumina reflectoarelor. Metalurgistul este singura reprezentantă a județului ce a reușit să înscrie în acest sezon împotriva formației lui Falub (1-2 în tur), clujenii câștigând toate cele șase dueluri directe cu “albanezele”, ultimul fiind acel umilitor 7-0 de pe “Cetate” administrat acum două săptămâni Unirii Alba Iulia.

„U”: Gorcea – Chiș, Onicaș, Abrudan, Manu – G. Giurgiu, Florescu – Hordouan, Hațiegan, Ursu – Ene; rezerve: Albuț, Takacs, Telcean, Greu, Micaș, Lemnaru, Salcău. Antrenor Adrian Falub.

Metalurgistul:  Crivăț – Tăban, Negrescu,  Vărărean, M. Neagu  – Șaucă, Măd. Popa, Sorian (81, Scurtu), Șuteu  – Codrea (83, Firan), Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Cioban, Itu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea