Rămâi conectat

Sport

Turneul tare la Baia Mare pentru HC Alba Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nou-promovata în Liga Naţională de handbal feminin, HC Alba Sebeş este în toiul pregătirilor pentru revenirea după un deceniu în elita autohtonă a sportului pe semicerc. HC Alba SebesSăptămâna trecută formaţia condusă de Seviştean Popa a fost prezentă la un turneu la Zalău (locul al treilea), iar în weekend-ul următor va urma un alt asemenea patrulater. Ediţia a 16-a a „Trofeului Maramureşului” adună în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare pe vicecampioana HCM Baia Mare, SCM Craiova, HC Alba Sebeş şi Iuventa Mihalcovce (campioana Slovaciei). Programul competiţiei internaţionale este următorul: *vineri, 14 august, ora 17.00: HC Alba Sebeş – Iuventa Michalovce; ora 19.00: HCM Baia Mare – SCM Craiova; *sâmbătă, 15 august, ora 10.00: finala mică (învinsele din prima zi); ora 12.00 (învingătoarele din prima zi). Va fi o repetiţie utilă pentru fetele lui Seviştean Popa, meciuri de verificare disputate într-o companie selectă.
Menţionăm că gazdele au câştigat recent memorialul „Tomáš Jakubčo” (Slovacia), turneul amical organizat de Iuventa Michalovce şi se pregătesc de participarea în Liga Campionilor. Cu excepţia Mihaelei Pătuleanu (accidentată, a cărei reintrare este aşteptată în partea secundă a campionatului), Teanu Popa se poate baza pe întreg efectivul, inclusiv Iulia Andrei, revenită din Spania, unde s-a clasat pe locul al 10-lea la Campionatele Europene cu reprezentativa României Under 19. În căutarea unui portar, HC Alba Sebeş are oportunitatea să împrumute jucătoare de la HCM Baia Mare, formaţie pregătită de Aurelian Roşca.

Sursa foto: Sportul Salajean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea