Rămâi conectat

Sport

Turneul interjudeţean la volei speranţe

Publicat

în

Azi, 25 februarie, începe la Blaj turneul interjudeţean al Campionatului Naţional de volei-fete, Divizia speranţe, care în Seria a IX-a reuneşte la startul competiţiei echipele CSS Blaj, LPS Cluj, CS Reale Braşov, CSS Deva şi Provolei Junior Cluj. Partidele se vor desfăşura după sistemul turneu simplu, fiecare cu fiecare, toate echipele urmând să dispute câte două meciuri pe zi. Pentru a evita emoţiile date de jocul rezultatelor şi pentru a-şi asigura fără griji calificarea la turneul semifinal din prima decadă a lunii aprilie, voleibalistele blăjene antrenate de Emil Ciufudean ar trebui să câştige turneul pe care-l găzduieşte. Localitatea gazdă va fi stabilită de Federaţia Română de Volei în 12 martie. Anul trecut, CSS Blaj s-a calificat la turneul final şi s-a clasat pe locul 7 la nivel naţional, iar obiectivul stabilit pentru acest sezon de directorul clubului, Ioan Mara, este cucerirea unei medalii cât mai strălucitoare, faza finală urmând să aibă loc în 11 – 15 mai. Mult succes fetelor noastre! (R.G.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Sport

Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) – vicecampioană națională, George Cozma (Atletich Aiud) – bronz la juniori 2

Publicat

în

La Campionatele Naționale de atletism pentru juniori 2 de la Pitești, 3 medalii au fost adjudecate de reprezentanții Albei: două de argint și una de bronz.

Astfel Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj, antrenor Cristina Man) a devenit vicecampioană națională în proba de 2000 metri obstacole (rezultat 7.35). O medalie de bronz  a cucerit la 1500 de metri, David George Cozma (ACS Atletich Aiud, antrenor Ioana Bozdog) care a urcat pe ultima treaptă a podiumului (PB, timpul 4:18), deși este junior 3 (a concurat la juniori 2).

Bianca Valc ((ACS Atletich Aiud, antrenor Ioana Bozdog) a terminat pe locul al 6-lea, în proba de 1500 metri cu record personal (PB), deși este junioară 2.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, Alexandra Cristea, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia-LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint în proba de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale pentru juniori 2.

Foto: arhivă


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia, campioana Ligii a 4-a Alba, după 10-0 cu Viitorul Vama Seacă!

Publicat

în

La  Galtiu, CS Universitatea Alba Iulia a devenic matematic campioana Ligii a 4-a și va reprezenta Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a contra fornației din județul Covasna.

CS Universitatea Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă 10-0 (4-0): Baghiu (5, 45), Herci (37), Ad. Lăcătuș (40, penalty), Circov (46, penalty), Cl. Oara (63, 70, 83), Frențiu (79, 88).

Echipa condusă de Mihai Manea a condus autoritar stagiunea, pierzând numai 5 puncte, cu Industria Galda (o remiză și un eșec). De 5 întâlniri studenții nu au primit gol, în mintul 80 portarul Căt. Sudiu apărând un penalty executat de B. Găldean. A 11-a victorie consecutivă a însemnat și atingerea bornei de 100 de goluri marcate pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.ce are cu o etapă înaintea finalului, 6 puncte avans, cel mai bun atac și cea mai puternică defensivă. La al doilea sezon petrecut în Liga a 4-a (precedentul, întrerupt în 2020 din cauza pandemiei), CSU Alba Iulia și-a atins scopul, fiind cotată marea favorită a sezonului, în plus albaiulienii sunt calificați pentru a 3-a oară la rând în finala Cupei României.

Elit - Gustul Desăvârșit

FOTO: CSU Alba Iulia


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea-LPS Alba Iulia), vicecampioană națională la marș, juniori 2

Publicat

în

Alexandra Cristea, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia-LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint în proba de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale pentru juniori 2.

Este a doua distincție a anului pentru atleta pregătită de Gabriel Avram, după bronzul de la Timișoara, din luna februarie, în aceeași probă, la Campionatul Național de marș-Iarnă. În cursa de la Pitești, Alaxandra Cristea a înrrgistrat un record personal, cu rezultatul 25:34.37.

Deși este încă junioară 3 Alexandra a reușit un rezultat foarte bun, cu 26 de secunde superior baremului de calificare la Campionatele Europene rezervate juniorilor 2, dar vârsta prea mică nu-i permite participarea la competiția continentală”, a spus antrenorul Gabriel Avram.

Elit - Gustul Desăvârșit

Au mai participat în această probă Cristina Ciucă (CS Unirea-LPS Alba Iulia, antrenor Mihaela Vlas) – locul 9 cu timpul 29:27.56 și Ema Tăușan (LPS-CS Unirea Alba Iulia) – locul 10 (timpul 30:03.57, antrenor Avram Gabriel). La competiția atletică mai participă atleți din Alba Iulia, Aiud, Blaj și Cugir, la diferite probe.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare