Ziarul Unirea

Trucuri care te fac să arăţi incredibil de sexy

lBuze care cer să fie sărutate – Un gloss sau un ruj a cărui culoare durează mai mult pe buzele tale, cu siguranţă îţi va înnebuni de plăcere partenerul. Dar dacă vrei nişte buze mai pline ce poţi face? Pentru a obţine mai mult volum, aplică puţin piper cayenne sau ulei de scorţişoară pe buze pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină. Poţi folosi şi gloss-ul cu extrat de mentă, care „inflamează” uşor buzele .
lTocurile îţi măresc sex-appeal-ul – Dacă planul tău este să laşi picioarele la vedere, măcar fă-o într-un fel magistral: nişte tocuri înalte cu o pereche de ciorapi fini sau aplică nişte ulei, cât să le facă să lucească puţin. Ce poate fi mai sexy de atât? Poate nişte tocuri mai înalte.
lLenjerie sexy, sexy, sexy… mereu – Chiar dacă ieşi la cumpărături sau la un film la cinema, optează pentru lenjeria extrem de sexy. De ce? Îţi va da încredere în tine, te vei simţi atrăgătoare. Cercetările au arătat că respectul de sine se contruieşte la fel cum îţi modelezi şi muşchii: apelând la repetiţie.. .
lUn machiaj ultra-sexy – Genele întoarse au un efect extraordinar asupra privirii. Foloseşte un apărat pentru întors genele şi adaugă mai multă mascara la capătul exterior al acestora. Oferă-le ochilor tăi o formă migdalată cu ajutorul machiajului şi privirea ta va fi cu adevărat sexy. Secretul este să alungeşti colţurile exterioare trasând un contur uşor extins, dar fără ca acest mic truc să fie vizibil. Pentru un machiaj sexy al ochilor foloseşte palete de culori precum brun, gri sau prună. Alege nuanţe de crem pentru a ilumina colţurile interioare şi a oferi senzaţia de ochi mari .
lZâmbeşte! Zâmbeşte! Zâmbeşte! – Este dovedit faptul că bărbaţii cedează cu uşurinţă în faţa unui zâmbet frumos, natural. Pe lângă faptul că este extrem de sexy, zâmbetul arată că ai încredere în tine. Începe cu o privire pe sub gene, un zâmbet sincer…
lSpatele drept! – Corpul drept şi relaxat, abdomenul tras în interior, pieptul în afară, umerii traşi în spate – iată o poziţie care impresionează pe oricine, chiar şi pe tine. Poziţia corpului spune multe despre o femeie. Păşeşte ca o divă pe podium şi vei atrage toate privirile.
lO piele fină, fină – După baia, duşul zilnic nu uita să aplici loţiunea de corp. În aceste luni de iarnă chiar este indicat să măreşti volumul de cremă cu ajutorul căruia îţi răsfeţi corpul. Poţi apela şi la uleiul de măsline sau untul natural pentru corp. O piele catifelată este întotdeauna sexy .
lApă, foarte multă apă – Trebuie să bei minimum doi litri de lichide pe zi pentru a te menţine hidratată şi pentru ca pielea ta să strălucească de sănătate, iar tu să arăţi incredibil de sexy. Nu uita acest lucru!.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419