Rămâi conectat

Actualitate

Tribunalul Alba: Tinerele din Bucureşti reţinute pentru furt din magazine rămân în arest preventiv

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Tribunalul Alba a judecat azi recursul celor două tinere din Bucureşti arestate sâmbătă, 7 ianuarie, pentru 29 de zile la Judecătoria Alba Iulia şi a decis ca ele să rămână în arest preventiv. Ele sunt acuzate că au furat produse farmaceutice în valoare de 2.800 lei dintr-un magazin din Alba Iulia. Este vorba despre Roxana Tătăruş (21 ani) şi Georgiana Beatris Măcelaru (19 ani), ambele din Bucureşti, care solicită instanţiei de recurs să admită cercetarea lor în stare de libertate. Cele două au fost identificate de poliţişti în trafic pe raza oraşului Ocna Sibiului, cu bunurile furate asupra lor.

Furtul fusese sesizat, vineri, 6 ianuarie, orele 16.30, de către directorul unui magazin din Alba Iulia la numărul de urgenţă 112. El a declarat atunci că persoane necunoscute au sustras din magazin mai multe produse farmaceutice în valoare totală de 2.800 de lei. În maşina oprită de poliţiştii din Miercurea Sibiului se aflau doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, ambii din municipiul Bucureşti şi două femei de 19 şi 21 de ani, din aceeaşi localitate. În autoturism au fost găsite şi bunurile reclamate ca furate din magazinul din Alba Iulia, precum şi alte produse farmaceutice şi alimentare care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea