Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trei tineri din Gârbova, cercetați penal pentru că au “împrumutat” câteva scule din curtea unei vecine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliţie Gârbova le-au identificat joi, 13 noiembrie, pe persoanele bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată cu două zile mai devreme.

masina politiePotrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 08/09 noiembrie , B.I.D., de 22 de ani, din comuna Gârbova, împreună cu doi minori de 15 ani, din aceeaşi comună, profitând de faptul că poarta unei locuinţe din comună a fost lăsată neasigurată, au pătruns în curte şi au sustras o motocositoare, o drujbă, o bormașină precum şi truse cu scule a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 3.100 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bunurile sustrase au fost depozitate de persoanele bănuite de furt la domiciliul lor, loc din care au fost recuperate de către poliţişti.

Faţă de cei 3 tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea