Rămâi conectat

Actualitate

Trei tineri din Alba Iulia au fost prinşi de poliţişti după ce au furat produse IT dintr-o societate comercială

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 04.02.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale, situată pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 31.01.2013.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 30/31.01.2013, B.C., de 25 de ani, V.A., de 22 de ani, împreună cu un minor de 17 ani, (toţi din municipiul Alba Iulia)  au pătruns prin efracţie în birourile societăţii, de unde au sustras un laptop, o unitate de calculator, un monitor precum şi câteva unelte, prejudiciul reclamat de păgubit fiind în valoare de 1.500 de lei.
Faţă de B.C., cunoscut cu antecedente penale, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 05.02.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 suspecţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea