Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Trei lovituri date de Şurianu Sebeş: Vlad Ignat, Borşoi şi Paul Muntean de la Mureşul Vinţu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş se anunţă o pretendentă serioasă la atacarea promovării în Liga a 3-a, reuşind trei achiziţii de marcă în cursul zilVlad Ignat Dinamo1ei de astăzi, portarul Vlad Ignat, fundaşul Zoltan Borşoi şi atacantul Paul Muntean, toţi de la Mureşul Vinţu de Jos.

„Sunt jucătorii echipei noastre începând de astăzi, semnând contracte pentru două sezoane. Şi nu ne vom opri aici cu campania de transferuri„, anunţă Armando Popescu, finanţatorul echipei din „Arini”.

Şurianu l-a mai rezolvat pe Val. Drăgan (Olimpia Aiud) şi tratează cu G. Toma de la Performanţa Ighiu. Astfel prinde tot mai mult contur varianta trecerii oficiale a antrenorilor Mihai Manea şi Raul Oargă de la Mureşul, pe banca tehnică a echipei din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea