Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei bărbați suspectați că au furat portmoneul unei femei care se afla la o consultație, în Spitalul din Abrud, cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din Abrud au reţinut 3 bărbaţi din judeţul Hunedoara care sunt bănuiţi că au furat banii unei femei care se afla în spital, pentru o consultaţie medicală. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 19 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud i-au identificat şi reţinut pe 3 bărbaţi, de 57, 45 şi 44 de ani, toţi din județul Hunedoara, care sunt bănuiţi de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliţiei la data de 12 februarie 2019.

În sarcina acestora s-a reţinu faptul că, la data de 11 februarie 2019, în jurul orei 10,30, ar fi intrat în holul spitalului din Abrud, unde au abordat-o pe o minoră de 10 ani, a cărei mamă era într-unul din cabinetele medicale, împreună cu sora mai mică.

Astfel, profitând de neatenţia minorei, cei 3 ar fi sustras din geanta pe care mama i-o lăsase în grijă minorei, portmoneul în care era suma de 550 lei, carduri şi documente de identitate.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii, prejudiciul a fost recuperat integral.

În cursul zilei de azi, 20 februarie, cei 3 reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea