Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei ani și șase luni de închisoare pentru un tânăr de 23 de ani, din Bistra, judecat pentru tentativă de omor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei ani și șase luni de închisoare pentru un tânăr de 23 de ani, din Bistra, judecat pentru tentativă de omor.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bistra, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Decizia a fost pronunțată la Tribunalul Alba, luni, 27 noiembrie 2017.

Purel Iulian Mihai este acuzat că a înjunghiat un consătean cu care a avut un conflict spontan. Potrivit anchetatorilor, în 18 aprilie 2017, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla la intrarea în comuna Albac, în zona râului Arieş, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit persoana vătămată cu un cuţit în abdomen şi spate, cauzându-i două plăgi penetrante, una abdominală şi cealaltă axilară posterioară stânga. Leziunile au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale, punând în primejdie viaţa victimei.

Persoana vătămată este alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Cîmpeni (Bonceşti). Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din motive de gelozie. ”Respinge cererea formulată de inculpatul Purel Iulian Marian prin avocat ales, de schimbare a încadrării juridice a infracțiunii, din infracțiunea de tentativă la omor, în infracțiunea de vătămare corporală. Condamnă pe inculpatul Purel Iulian Marian la 3,6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. (…)

Menține măsura preventivă a arestului la domiciliu”, se susține în dispozitivul deciziei de la Tribunal. Inculpatul trebuie să plătească cheltuieli de 2.544 de lei către Spitalul Județean Alba Iulia, respectiv cheltuieli de judecată în valoare de 900 de lei. Hotărârea instanței de fond poate fi contestată la Curtea de Apel.

Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea