Rămâi conectat

Actualitate

Transport de ajutoare umanitare pentru judeţul Buzău

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Campania de strângere de fonduri şi colectare de alimente pentru persoanele afectate de ninsorile şi viscolul care au lovit regiunea de sud-est a ţării în prima parte a acestui an, campanie iniţiată de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Alba şi Primăria Alba Iulia, a ajuns la final.
Ieri dimineaţă, aproximativ 8 tone de alimente neperisabile transportate cu un camion al firmei Oprean SRL Sebeş au ajuns în satele Sudiţi şi Cremenea din comuna buzoiană Gheraseni. Pachetele alimentare, constând în zahăr, făină, ulei, conserve, mălai, etc. vor fi distribuite direct către familiile în nevoie, cu sprijinul voluntarilor din filialele de Cruce Roşie Alba şi Buzău. În total, peste 1000 de familii vor beneficia de pachete consistente cu alimente de bază, distribuite de 20 voluntari implicaţi în această acţiune.
„Nu ne-am făcut decât datoria în faţa unor astfel de situaţii. Când natura loveşte cu atâta forţă, oamenii nu pot face faţă decât prin solidaritate. Sunt impresionat de gestul atâtor oameni simpli, de a dona din puţinul lor şi în egală măsură de responsabilitatea instituţiilor, firmelor şi ONG-urilor de a fi alături de cei năpăstuiţi”, a declarat prefectul Ştefan Bardan.
Organizatorii acestei campanii mulţumesc pe această cale tuturor celor care au contribuit la succesul acesteia şi, în fapt, la alinarea suferinţelor câtorva mii de oameni greu încercaţi de vitregiile naturii: Jandarmeria Alba, ISU Alba, DSP Alba, Alba Market, Agra’s, Kaufland, Primăria Lunca Mureşului, Capris, Asociaţia „Pelerinii Iubirii”, Matias, Albena Tour, Supremia Group, Asirom VIG Alba, Garnizoana Alba Iulia, Tribunalul Alba, Penitenciarul Aiud, filialele unor partide politice şi foarte mulţi cetăţeni ai judeţului Alba. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea