Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Transilvania, în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vizitat în vacanță în 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transilvania, în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vizitat în vacanță în 2024

Bloomberg a pus Transilvania pe travel list, într-un top al celor mai frumoase locuri de călătorit în 2024 și a ales 24 de destinații.

Transilvania se află pe locul 7 în clasament. Știm deja că legenda lui Dracula și Castelul Bran atrag cei mai mulți turiști străini, dar publicația a ales destinația pentru multe alte motive – cum ar fi zona viticolă în devenire a Transilvaniei, cunoscută pentru fetească regală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Castelul Bran, este o vizită obligatorie, la fel ca şi numeroasele biserici medievale. Vorbim și de situri din Patrimoniul Mondial UNESCO, inclusiv complexul minier de aur din secolul al II-lea de la Roşia Montană, potrivit pentru excursii rapide.

Citește și: Secretul culesului strugurilor înghețați la Jidvei: Culeși pe ger, pentru producerea vinului de gheață

Lunile septembrie şi octombrie sunt sugerate pentru planificarea vacanței, vremea este blândă şi peisajul minunat datorită culorilor vibrante de toamnă din Munţii Carpaţi.

Cum arată restul topului

Quito, Capitala Ecuadorului, e fruntaș de listă -totodată- e prima locație din lume recunoscută ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Și e foarte aproape de Insulele Galapagos care sunt un must pentru o vacanță în Ecuador. În clasament se află și Boston, iar pe locul 3 avem Republica Dominicană. Îți mai spun și că 2024 e anul călătoriilor-Asociaţia Internaţională a Transportului Aerian a prezis că 4,7 miliarde de oameni se vor urca în avioane anul acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea