Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere. Traficul pe „Drumul Regelui” va fi deschis până în 15 octombrie, în funcţie de condiţiile meteo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de miercuri, Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere pe sectorul Rânca – Obârşia Lotrului, doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 3,5 tone, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumului de o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu – Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, traficul va fi deschis în intervalul orar 8:00 – 20:00, iar autovehiculele trebuie să circule cu o viteză maximă de 30 de kilometri/oră.

CNAIR precizează că traficul rutier va fi deschis până la data de 15 octombrie, dar, în funcţie de condiţiile meteo, se poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea