Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Traian-Nicolae Ursaleș: ”Conducerea Consiliului Județean Alba nu este interesată de dezvoltarea județului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ultima ședință a Consiliului Județean Alba, din 27 octombrie, consilierul județean PMP Traian-Nicolae Ursaleș a avut obiecții (și a votat împotrivă), cu privire la aprobarea conturilor de execuție ale Bugetului Alba pe trimestrul III a anului 2016, datorită faptului că în acest an au fost cheltuieli mult prea mari pentru funcționarea Consiliului Județean și prea puține pentru dezvoltarea județului Alba.

Traian Ursales03Iata ce a declarat Traian Ursales: “Eu voi vota impotriva acestui proiect de hotarare, deoarece peste 68% din banii judetului au fost cheltuiti pe functionare, in timp de doar 31% din bani au fost cheltuiti pe sectiunea de dezvoltare. Este inadmisibil acest lucru, tinand cont ca la nivelul judetului Alba, inca mai avem peste 300 de km drumuri judetene ne-asfaltate, iar dumneavoastra continuati cu angajarile in Consiliul Judetean si cu risipa banului public. As vrea sa-I aduc la cunostiinta domnului vicepresedinte Roman, ca am cautat organigrama Consiliului Judetean la 3 judete vecine si am constatat ca la CJ Hunedoara sunt 171 de posturi, la CJ Cluj sunt 147 de posturi si la CJ Sibiu sunt 131 de posturi, iar la CJ Alba sunt 186 de posturi, desi judetul este mult mai mic decat oricare din cele 3.”

Trebuie remarcat faptul ca Traian Ursales, a fost mereu un sustinator al dezvoltarii, lucru dovedit si in anii cat a fost primar la Metes, ani in care repartiza cca.80% din Bugetul Comunei pentru dezvoltare, lucru care ar trebui facut de orice manager al oricarei institutii publice.

Biroul de presă al PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea